Виндовс 10 Буилд 17711 је сада доступан за инсајдере са побољшањима

 Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате десктоп

Слика љубазношћу: ПЦВорлд.цом

Мицрософт је објавио нову верзију Виндовс 10 Буилд 17711 за инсајдере у круговима Фаст анд Скип Ахеад. Виндовс 10 Буилд 17711 је такође из огранка Редстоне 5 и број побољшања укључених у данашњу верзију прегледа је у најмању руку импресиван.

Виндовс 10 Буилд 17711 долази са много погодности за прегледач Мицрософт Едге, укључујући побољшања Флуент Десигн.Мицрософт Едге побољшања

 Побољшања Едге претраживача

Мицрософт коначно побољшава алате за учење и сада можете да видите додатне теме. Такође долази са новом функцијом под називом Линијски фокус која вам помаже да побољшате фокус док читате чланак.

Флуент Десигн је већ био доступан у Мицрософт Едге-у, али са овом новом верзијом постаје све бољи. Мицрософт доноси Флуент Десигн додире у контекстни мени.

Сенке обезбеђују визуелну хијерархију, а са Буилд 17711 многе наше подразумеване контроле модерног искачућег типа ће их сада имати. Ово је омогућено на мањем скупу контрола од онога што ће шира јавност на крају видети, а Инсајдери могу очекивати да ће подршка расти у наредним верзијама, објашњава компанија.

Мицрософт побољшава интерфејс искачућих прозора аутофила и то би пружило јасноћу о вредности чувања ових информација. На пример, обавештење ће приказати нове иконе за плаћања и лозинку.

Побољшања приказа

Мицрософт коначно додаје Виндовс ХД подешавања екрана у боји. Ако ваш уређај испуњава захтеве, може да приказује садржај високог динамичког опсега (ХДР), укључујући фотографије, видео записе, игре и апликације. Нова поставка вам у основи помаже да разумете и конфигуришете свој уређај за ХДР садржај. Вреди напоменути да поставка функционише само ако имате екран који подржава ХДР.

Побољшања уређивача регистра

Занимљиво је да Мицрософт побољшава уређивач регистра уз једну мању промену. Када унесете у адресну траку, завршиће следећи део путање у новом падајућем менију.

Као и код сваке нове верзије, постоје тоне других промена, побољшања и познатих проблема.

Очекује се да ће Мицрософт завршити развој Виндовс 10 Редстоне 5 у септембру и требало би да буде доступан јавности у октобру.

Популар Постс