Виндовс 10 буилд 17704 је сада доступан за инсајдере Фаст Ринг и Скип Ахеад

Мицрософт данас објављује нову верзију Виндовс 10 17704 за Фаст Анд Скип Ахеад Инсидерс. Најновија верзија долази са многим новим функцијама за Мицрософт Едге и потпуно новом апликацијом Скипе, заједно са исправкама за многе проблеме и побољшања. Нова верзија је део развојне гране Редстоне 5 која би требало да буде објављена ове јесени 2018.

Шта је ново:

 • Нови Мицрософт Едге Бета лого је сада уведен за инсајдере како би могли да разликују званичну верзију од бета верзије. Нови Едге Бета лого биће видљив само за верзије прегледа Инсајдера.
 • Мицрософт додаје своје нове елементе Флуент Десигн претраживачу Едге како би му пружио природније искуство са корисницима који проналазе нови ефекат дубине на траци картица.
 • Додата је нова страница са подешавањима за Мицрософт Едге како би корисници могли лако да се крећу и омогућавају више прилагођавања.
 • Када кликнете на …. на траци са алаткама Мицрософт Едге, Инсајдери ће сада пронаћи нове команде менија као што су Нова картица и Нови прозор.
 • Мицрософт је сада додао опцију за прилагођавање икона које се појављују на Мицрософт Едге траци са алаткама.
 • Додата је нова поставка у Мицрософт Едге-у која сада омогућава корисницима да контролишу да ли све локације могу да аутоматски репродукују медије. Морате да одете на Напредна подешавања>Аутоматска репродукција медија да бисте прилагодили.
 • Инсајдери ће сада пронаћи нову ПДФ икону у Филе Екплорер-у када поставите Мицрософт Едге као подразумевани ПДФ руковалац.
 • Мицрософт је сада представио ново ажурирање за Скипе са овом верзијом која доноси нове најновије функције свим корисницима Виндовс 10. Овде можете прочитати наш чланак за нове функције апликације Скипе.
 • Прегледач података Виндовс дијагностике долази са новим функцијама са Мицрософтом који пружа рани приступ Виндовс инсајдерима о томе који подаци се прикупљају да би се побољшала приватност корисника. Апликација за преглед дијагностике доступна је преко Мицрософт Сторе-а како би корисницима Виндовса 10 пружила потпуну транспарентност.
 • На ваш уређај је додат нови сензор светлости који вам помаже да аутоматски детектујете амбијентално светло како бисте побољшали видљивост видеа. Можете да одете у Подешавања>Апликације>Репродукција видеа и укључите Подешавање видеа на основу осветљења. Да би ова функција функционисала, требало би да имате сензор светлости, да бисте исто проверили идите у Подешавања екрана у апликацији Подешавања. Ако имате опцију да укључите аутоматску осветљеност, највероватније имате сензор светлости.
 • Сада је додата нова опција Типинг Инсигхтс која вам сада показује увид у то како АИ омогућава корисницима да ефикасно куцају. Требало би да одете на Подешавања>Уређаји>Куцање и кликнете на везу Прикажи увиде у куцање да бисте их видели.
 • Сада је инсталирање нових фонтова могуће за кориснике који нису администратори, а Мицрософт уводи фонтове у Мицрософт Сторе са ажурирањем функција 1803. Сада ћете пронаћи две нове опције Инсталирај за све кориснике и Инсталирај која омогућава корисницима који нису администратори да инсталирају фонтове по свом избору.
 • Безбедност оперативног система Виндовс 10 је сада побољшана тако што је Мицрософт обезбедио нову опцију Блокирај сумњива понашања која се може омогућити у одељку Заштита од вируса и претњи и отићи на Управљање поставкама.
 • Менаџер задатака сада има две нове колоне на картици Процеси које показују енергетски утицај покренутог процеса на систем.
 • УИ за подешавања екрана је сада добио неке измене у одељку Повећај текст који се може наћи у Подешавања>Једноставност приступа>Поставка екрана.
 • Мицрософт уводи брзе радње како би корисницима омогућио да се лако врате кући, погледају време или покрену алатке за снимање мешане стварности. Да би покренули имерзивне Брзе радње апликације, корисници би морали да притисну тастер Виндовс.
 • Сада је представљена нова апликација Мицрософт Фонт Макер која корисницима омогућава да користе своју оловку за креирање прилагођеног фонта на основу нијанси рукописа. Апликација је тренутно доступна преко Мицрософт Сторе-а.

Ово је прилично велико ажурирање са много нових функција и промена које ће Виндовс Инсајдери испробати током викенда. Виндовс 10 Буилд је доступан за преузимање и можете га добити тако што ћете отићи на Подешавање>Ажурирање и безбедност>Виндовс Упдате>Провери ажурирање.Популар Постс