Виндовс 10 Буилд 17133 је сада доступан за Фаст Ринг Инсидерс

Мицрософт је данас објавио нову верзију Виндовс 10 Инсидер Превиев Буилд 17133 за Фаст Ринг Инсидерс на Редстоне 4. Најновија верзија за преглед као што се очекивало не долази са новим функцијама.

Како је објављено у нашој претходни чланак најновија верзија Виндовс 10 Инсидер Превиев Буилд 17133 би заправо могла бити РТМ верзија за ажурирање Виндовс 10 Спринг Цреаторс које треба да буде следећег месеца.

Најновија верзија долази са исправкама које Мицрософт интерно тестира. Компанија је решила проблем који је довео до тога да се одређени уређаји са омогућеним БитЛоцкер-ом неочекивано покрећу у недавним летовима. Овај проблем је сада решен.Корисници су пријавили да не могу да промене резолуцију екрана када су повезана 4 или више монитора. Проблем је настао због тога што је позив за потврду висио када је изабрана опција Задржи промене. Овај проблем је сада решен и корисник ће сада моћи да промени резолуцију екрана са 4 или више повезаних монитора.

Мицрософт је исправио проблеме са траком са ивицама УРЛ-а због којих су одређени термини за претрагу не радили ништа када се унесу у УРЛ. Ово је сада поправљено и корисници ће сада моћи да претражују термине без икаквих проблема са Мицрософт Едге УРЛ траке.

Као што се и очекивало, верзије за преглед углавном долазе са познатим проблемима, али најновија верзија Инсидер Превиев Буилд не долази са познатим проблемима према напоменама о издању.

Након успешног тестирања са Фаст Ринг Инсидерс-ом и оптимизације његових перформанси, очекујемо да ће Мицрософт пребацити ову верзију на Слов и Релеасе Ринг ако се током и након инсталације не пријаве велики проблеми, дајући потврду да би ово могла бити РТМ верзија која ће бити доступна другим корисницима. инсајдери следећег месеца.

Тренутно постоје гласине које указују да ће Мицрософт назвати Редстоне 4 ажурирање као Спринг Цреаторс ажурирање, али још увек нема званичне најаве од стране Редмонд Гианта. Међутим, обавестићемо вас о називу следећег великог ажурирања оперативног система Виндовс 10 компаније чим чујемо од Мицрософта.

Популар Постс