Виндовс 10 би могао аутоматски да деинсталира погрешна ажурирања за Виндовс

 Виндовс Упдатес

Ако ваш рачунар наиђе на проблеме са Виндовс-ом и покушаји аутоматског опоравка су неуспешни, Виндовс 10 ће сада аутоматски уклонити погрешна ажурирања.

У новом документу подршке, Мицрософт је сада детаљно описао занимљиву функционалност у којој ће Виндовс 10 аутоматски уклонити инсталирана ажурирања како би поправио проблеме са покретањем и друге грешке које спречавају покретање рачунара.

Тхе документ подршке је тихо објављен пре неколико сати и из неких разлога, Мицрософт је такође блокирао претраживаче да индексирају или индексирају страницу. У документу, Мицрософт објашњава да Виндовс може аутоматски да инсталира исправке како би ваш уређај био безбедан и несметан.Због различитих разлога, укључујући проблеме са компатибилношћу софтвера и драјвера, Виндовс ажурирања су подложна грешкама и хардверским грешкама. У неким случајевима, Виндовс Упдате можда неће успети да се инсталира.

Након инсталирања недавне исправке, ако на рачунару дође до грешака при покретању и покушаји аутоматског опоравка су неуспешни, Виндовс може покушати да реши проблем деинсталирањем недавно инсталираних исправки. У овом случају, корисници могу добити обавештење са следећом поруком:

 Виндовс Упдате је деинсталиран

Уклонили смо неке недавно инсталиране исправке да бисмо опоравили ваш уређај од неуспеха при покретању, стоји у поруци.

Мицрософт каже да ће Виндовс такође аутоматски блокирати аутоматску инсталацију проблематичних ажурирања у наредних 30 дана. Током ових 30 дана, Мицрософт и његови партнери ће истражити неуспех и покушати да реше проблеме. Када се проблеми отклоне, Виндовс ће поново покушати да инсталира исправке.

Да би се осигурало да се ваш уређај може покренути и наставити да ради како се очекује, Виндовс ће такође спречити да се проблематична ажурирања аутоматски инсталирају у наредних 30 дана. Ово ће дати Мицрософту и нашим партнерима прилику да истраже квар и поправе све проблеме. Након 30 дана, Виндовс ће поново покушати да инсталира ажурирања, објашњава Мицрософт.

Корисници и даље имају слободу да поново инсталирају ажурирања. Ако сматрате да ажурирање не треба да се уклања, можете ручно поново да инсталирате управљачки програм или ажурирања квалитета која су раније деинсталирана.

Популар Постс