Виндовс 10 Април 2018 Упдате је сада спреман за све Алиенваре рачунаре

 Алиенваре лаптоп

Слика љубазношћу: ТецхАдвисор.цо.ук

Још у мају, Мицрософт је открио да јесте блокира инсталацију ажурирања за Виндовс 10 априла 2018. на неколико Алиенваре рачунара . Због проблема са компатибилношћу, Мицрософт је блокирао Ажурирање за Виндовс 10 априла 2018 на Алиенваре 13 Р3, Алиенваре 15 Р3, Алиенваре 15 Р4, Алиенваре 17 Р4 и Алиенваре 17 Р5.

Чини се да је Мицрософт укинуо забрану и Виндовс 10 Април 2018 Упдате је сада спреман за све Алиенваре рачунаре. Запослени Алиенваре-а нам је потврдио да ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. треба да се инсталира на Алиенваре рачунаре аутоматски и да неће бити проблема.Мицрософт ажурирање 1803 је сада спремно за Алиенваре рачунар. Овај би већ требало да се покреће аутоматски, ако не, слободно га покрените. Сада ради, рекла нам је компанија у твиту уграђеном испод.

Још у мају, модератор на Мицрософт-овом форуму за подршку, Јесс Цан, потврдио је проблеме компатибилности са Алиенваре-ом. Мицрософт тренутно блокира ове моделе да инсталирају ажурирање због познате некомпатибилности која може довести до тога да ови уређаји прикажу црни екран након наставка из режима уштеде батерије, објаснио је модератор.

Вреди напоменути да је страница на Мицрософт форуму још увек није ажуриран новим информацијама.

А Нова тема на Реддиту је такође потврдио да Виндовс 10 Април 2018 Упдате ради добро на Алиенваре рачунарима и да не би требало да имате проблема. Ако је ваш рачунар спреман, ажурирање ће аутоматски преузети и инсталирати ажурирања. Увек можете ручно да проверите да ли постоје ажурирања у Подешавања -> Ажурирање и безбедност -> Виндовс Упдате.

Популар Постс