Виндовс 10 апликација Стоцк Пхотос је ажурирана за инсајдере са побољшањима

 Мицрософт фотографије за Виндовс 10

Виндовс инсајдери би требало да добију ново ажурирање за апликације Мицрософт Пхотос и ОнеНоте. Мицрософт-ово ажурирање за Виндовс 10 апликацију Стоцк Пхотос уводи значајна побољшања, укључујући побољшани начин обрезивања фотографија. Ажурирање за ОнеНоте, с друге стране, додаје подршку за тамни режим на Виндовс 10.

Раније, да бисте уредили или изрезали фотографију, морали сте да приступите режиму уређивања у апликацији Мицрософт Пхотос. Апликација Пхотос је захтевала више додира да бисте ушли у функцију уређивања, прво бисте морали да кликнете на Уреди и креирај > Уреди да бисте приступили опсецању, ротирању и другим опцијама прилагођавања.

 Стари усев у апликацији ФотографијеНакон данашњег ажурирања за апликацију Мицрософт Пхотос, сада је мало брже обрезивање слика. Сада можете да приступите функцији исецања када гледате слику. Опција исецања се појављује на врху где ћете такође видети акције зумирања, брисања, фаворизовања и ротирања.

 Нова опција исецања у Фотографијама

Мицрософт Пхотос 2019.19041.13120.0 такође приказује екран акције приватности који тражи дозволу за аутоматско означавање ваших фотографија користећи Мицрософтову интелигенцију. Ако не дате дозволу, апликација Мицрософт Пхотос ће искључити функцију означавања фотографија и поштовати ваш избор приватности.

 Екран приватности у апликацији Фотографије

Ажурирање такође садржи опште исправке грешака и побољшања перформанси за апликацију Фотографије за Виндовс 10.

Можете се придружити програму Релеасе Превиев Ринг или програму Мицрософт Пхотос Инсидер да бисте приступили свим овим променама.

Популар Постс