Виндовс 10 Ацтион Центер је поново осмишљен у овом новом запањујућем концепту

 Концепт Виндовс 10 акционог центра

Концепт акционог центра

Виндовс долази са неколико нових функција фокусираних на мобилне уређаје. Виндовс 10 има Ацтион Центер, који више личи на таблу са обавештењима на паметном телефону која има функције брзе акције. Акциони центар је згодан неким корисницима и поново је замишљен у новом фан арту.

Концепт дизајнера Самуела Оједе приказује Виндовс 10 оперативни систем са побољшаним и редизајнираним Акционим центром. Овај концепт изгледа добро и све се добро уклапа и доследно је.У концепту, Акциони центар би се појавио као преклопни прозор и повећао би се да одговара величини ваше радне површине када померите надоле. Концепт такође показује Акциони центар и интеграцију траке задатака где свака брза радња може да се закачи на било коју од њих. Дизајнер каже да би нова брза радња могла да садржи много редова тако да корисник може да приступи свим другим брзим подешавањима и контролама медија.

 Концепт клизача за јачину звука за Виндовс 10

Такође ће показати напредак задатака и корисници ће моћи да приступе контролама медија за апликације као што је Гроове. Концепт враћа клизаче за јачину и осветљеност који такође раде са точкићима миша и додиром.

У радном режиму, акциони центар ће се затворити када отворите таблу као што је табла „Уређаји“ или табла „Напредак“. Када се отворе из Акционог центра, они ће приказати стрелицу уназад у насловној траци тако да се можете вратити у Акциони центар као што је био раније. На овај начин ће ваш екран увек бити чист, информације се неће преклапати, објашњава дизајнер.

Популар Постс