Виндовс 10 21Х1 коначно излази на тестере са неколико нових функција

 Најављен Виндовс 10 21Х1

Ажурирање за Виндовс 10 21Х1 „Пролеће 2021“ је сада званично и излази на милионе корисника у програму Виндовс Инсидер и доноси неколико побољшања, укључујући нове функције за Виндовс Хелло.

За разлику од прошлогодишњег ажурирања за Виндовс 10 верзију 2004, ова нова надоградња није огромна ревизија оперативног система јер технолошки гигант жели да се усредсреди на побољшања квалитета и искористио скуп функција.

Касније данас можете преузети и инсталирати ажурирање за Виндовс 10 21Х1 на Бета каналу, али као што смо поменули горе, можда нећете желети да се превише узбуђујете.Чињеница да је верзија 21Х1 релативно мала у погледу могућности функција могла би бити прилично добра ствар. Ово ће омогућити Мицрософту да дода све нове функције у Виндовс 10 ажурирање Сун Валлеи о којем се дуго причало, а које стиже у октобру 2021. плутајући мени Старт .

У саопштењу за штампу, Мицрософт је навео да ће Виндовс 10 21Х1 бити испоручен са технологијом сервисирања, која је раније коришћена за ажурирање за октобар 2020. и ажурирање за новембар 2019.

Иако комплетан списак промена тренутно није доступан, Мицрософт обећава опсежан скуп функција, побољшања безбедности и квалитета. Компанија из Редмонда такође планира да побољша основна искуства или популарне функције на које се већина корисника тренутно ослања.

Ево листе побољшања укључених у ово ажурирање функције:

  • Сада можете да прелазите између више интегрисаних камера у Виндовс Хелло-у користећи нову поставку режима приоритета.
  • Виндовс Дефендер добија побољшања перформанси, што би требало да вам омогући да отварате документе брже него раније.
  • Побољшања за (ВМИ) услугу групних политика (ГПСВЦ).

Како тестирати ажурирање за Виндовс 10 21Х1

Мицрософт уводи ажурирање функције за тестере, тако да би требало да видите да се појављује као опционо преузимање ако сте део програма Виндовс Инсидер и придружили сте се бета каналу.

Ако је ваш уређај укључен у представљање, требало би да видите нови одељак под називом „Ажурирање функција на Виндовс 10, верзија 21Х1“ касније данас.

Популар Постс