Виндовс 10 20Х1 ИСО-ови су сада доступни за преузимање

 Виндовс 10 верзија 1903

Мицрософт објављује прве званичне ИСО слике ажурирања функција оперативног система Виндовс 10 20Х1. Виндовс 10 20Х1 је тренутно у фази развоја, а Мицрософт већ тестира верзије за преглед са Инсајдерима у брзом прстену.

Очекује се да ће Виндовс 10 20Х1 бити следеће велико ажурирање и доћи ће са дугом листом нових функција. На пример, очекује се да ће Виндовс 10 20Х1 доћи са великим побољшањима у Виндовс Упдате и календару. Виндовс Упдате ће добити нову напредну функцију која ће омогућити корисницима да ограниче брзину преузимања Виндовс Упдате-а.

Данас је компанија објавила нове ИСО стандарде за Виндовс 10 Буилд 18912 који је изашао пре пар дана у Фаст Рингу.ИСО слике долазе у три различите верзије – Хоме, Ентерприсе и Хоме Цхина. Можете да користите ИСО слике да бисте очистили инсталацију оперативног система Виндовс 10 20Х1 и почели од нуле, посебно ако имате грешке.

Или такође можете да користите ИСО слике за инсталацију из оперативног система Виндовс 10 20Х1 са било које старије верзије оперативног система Виндовс 10.

Вреди напоменути да се ИСО-ови могу преузети само након пријављивања на налог Виндовс Инсидер.

Можете пронаћи ИСО датотеке из овде .

Популар Постс