Виндовс 10 19Х1 за побољшање доживљаја исецања екрана и штампања

 Виндовс 10 уређај

Слика љубазношћу: Масхабле

У брзом прстену програма Виндовс Инсидер, Мицрософт је недавно најавио Виндовс 10 Инсидер Превиев Буилд 18282 који је део издања 19Х1. Очекује се да ће ово ажурирање изаћи негде у марту или априлу 2019.

У овом ажурирању има много узбудљивих нових промена као што је права светла тема која мења изглед свега, укључујући Старт, траку задатака, позадину обавештења у белу боју. Ово ажурирање такође доноси нови алат за исецање екрана, побољшано искуство штампања, побољшања подешавања Виндовс ажурирања, ажурирана подешавања осветљености екрана, побољшања наратора и мноштво других промена.У овом чланку ћемо разговарати о новом алату за исецање екрана и искуству штампања.

Нова алатка за исецање екрана

 Виндовс 10 Сниппинг Виндов

Са издавањем ажурирања из октобра 2018., Мицрософт је представио напредни алат за исецање екрана који се може активирати притиском на „Вин кеи+схифт+С“ или „Принт сцреен“ или директним отварањем апликације под називом „Снип & Скетцх“. Али још увек има простора за многа побољшања. Дакле, на основу повратних информација корисника, Мицрософт је додао две нове ствари у апликацију „Снип & скетцх“.

  1. Опција за одлагање
  2. Режим исецкања за Виндовс

Побољшана апликација Снип & Скетцх са режимом исецања прозора доступна је инсајдерима за тестирање и повратне информације.

Опција одлагања исечка ће омогућити корисницима да одложе исечак на неколико секунди. Тренутно су доступне само две опције – 3 секунде и 10 секунди. Режим исецкања прозора ће омогућити корисницима да исеку један одређени прозор једним кликом и ова подешавања ће бити запамћена од стране система за будућу употребу.

Вреди напоменути да се ова ажурирана апликација „Снип & Скетцх“ испоручује само за 50% Инсајдера и ускоро ће бити пуштена у јавност.

Нови алат за штампање

 Искуство штампања

Мицрософт је такође побољшао искуство штампања са Виндовс 10 буилд 18282.

  1. Као што смо раније споменули, нова светла тема је ту и модеран дијалог за штампање ће такође изгледати светлије.
  2. Ради побољшања јасноће, Мицрософт је ажурирао бројне опције штампања како би сада укључио иконе како би помогао корисницима да их лако и брзо идентификују.
  3. Додата је линија описа неким падајућим подешавањима. Ово се може видети у опцији више подешавања на дну дијалога за штампање.
  4. Ако је име штампача дугачко, сада ће се умотати уместо да се одсече.

Које од ових узбудљивих нових функција су вам најинтересантније? Обавестите нас у коментарима испод.

Популар Постс