Виндовс 10 19Х1 доноси побољшања претраге, поједностављену страницу са апликацијама и функцијама

 Виндовс 10 на Сурфаце-у

Слика љубазношћу: ЦНЕТ

Мицрософт ради на Виндовс 10 19Х1, следећем великом ажурирању за свој ОС и компанија тестира различите промене са Инсајдерима. Најновија верзија прегледа ажурирања за Виндовс 10 за април 2019. долази са побољшањима за искуство Виндовс претраге.

Ажурирање за Виндовс 10 19Х1 раздваја Цортану и претрагу на траци задатака. Ова промена ће омогућити корисницима да претражују датотеке и документе без интеракције са дигиталним помоћником.Најновија верзија Виндовс 10 Буилд 18329 доноси нови одељак са најпопуларнијим апликацијама у доживљај Виндовс претраге. Ако покренете кориснички интерфејс за претрагу у Виндовс 10 ажурирању за април 2019, видећете своје најчешће коришћене апликације на почетном екрану. Ово омогућава корисницима да брзо покрећу своје омиљене апликације и не морате их ручно претраживати.

 Виндовс претрага

Поред побољшања претраге, Виндовс 10 19Х1 (ажурирање из априла 2019.) долази са разним побољшањима за основне апликације, укључујући подешавања. На пример, Мицрософт је ажурирао апликацију Подешавања новим банером заглавља који корисницима омогућава да провере Виндовс Упдате, Мицрософт налог и статус награда.

Опције странице са апликацијама и функцијама су преформулисане

 Страница са апликацијама и функцијама

Такође се чини да је Мицрософт тихо ажурирао своју страницу са подешавањима апликација и функција како би променио формулацију опције Изаберите где да добијете апликације. Сада долази са следећим опцијама:

  • Било где.
  • Било где, али јавите ми да ли постоји упоредива апликација у Мицрософт Сторе-у.
  • Било где, али ме загрејте пре инсталирања апликације која није из Мицрософт Сторе-а.
  • Само Мицрософт продавница (препоручује се).

Решен је проблем неусклађености апликације Калкулатор у систему Виндовс 10

У децембру 2018. неки корисници су приметили да постоји проблем са поравнањем у апликацији Калкулатор за Виндовс 10 на ажурирању за октобар 2018. и старијим. Извештаји су открили да нека дугмад у апликацији Калкулатор нису усклађена са другима.

Неусклађеност апликације Калкулатор је приметна ако пажљиво погледате горњу средишњу област апликације. Неусклађеност једног пиксела у апликацији Виндовс 10 Цалцулатор очигледно није велика ствар и нема никаквог утицаја на функционалност оперативног система.

 Апликација калкулатор

Недавно је Мицрософт избацио ново ажурирање за апликацију Калкулатор за Виндовс 10 у Фаст Ринг-у да би се решио проблем неусклађености.

Популар Постс