Виндовс 10 19Х1 долази са побољшањима апликације Виндовс Сецурити

 Виндовс безбедност

Мицрософт тренутно ради на свом следећем великом ажурирању 19Х1 које је планирано за јавно издање у априлу 2019. Ажурирање ће долазити са много нових функција и побољшања са којима ће корисници радити.

Мицрософт је раније ове недеље већ објавио верзију за преглед 18305 која садржи предстојеће нове функције које ће Виндовс Инсајдери тестирати током празничне сезоне. Неке функције као што су Виндовс Сандбок, Каомоји (Ликови за лице) су већ пуштене у Виндовс Инсајдере.

Компанија је такође објавила нека побољшања безбедносне апликације за Виндовс 10. Виндовс безбедносна апликација ће сада имати ново искуство историје заштите које је потпуно преуређено. Историја заштите вам сада даје детаље о претњама и доступним радњама. Историја заштите

Мицрософт је такође додао блокове приступа контролисаној фасцикли у историју заједно са блоковима направљеним кроз организациону конфигурацију. Корисници ће такође моћи да виде препоруке на чекању у црвеним или жутим стањима на листи историје.

Мицрософт је такође представио нову поставку у Виндовс безбедносној апликацији под називом Заштита од неовлашћења. Заштита од неовлашћења је нова поставка програма Виндовс Дефендер Антивирус и сада је доступна у апликацији Виндовс Сецурити. Али да би корисници имали додатну заштиту, требало би да омогућите заштиту од неовлашћеног приступа у Виндовс безбедносној апликацији.

 Заштита од неовлашћеног приступа

Ову поставку можете пронаћи у оквиру Виндовс безбедност > Заштита од вируса и претњи > Подешавања заштите од вируса и претњи. Када се једном омогући, корисницима пружа додатну заштиту од промена кључних безбедносних функција.

Нова безбедносна побољшања су већ део најновије верзије Инсајдера 18305 објављене за Фаст Ринг Инсидерс и можете је преузети тако што ћете отићи на Подешавања>Виндовс Упдате>Провери ажурирања, ако то још нисте урадили. Јавите нам своје мисли у коментарима испод.

Популар Постс