Виндовс 10 19Х1 долази са функцијама преноса телефонских позива и синхронизације међуспремника

 Апликација Ваш телефон

Откако је завршио развој Виндовс Пхоне-а, Мицрософт ради на новим функцијама како би приближио Виндовс рачунаре и Андроид/иПхоне. Прошлог месеца Мицрософт је званично лансирао нову апликацију Ваш телефон да вам помогне да прегледате фотографије, поруке ускладиштене на паметном телефону директно са рачунара.

Тхе Апликација Телефон вам такође омогућава да шаљете поруке преко рачунара , заједно са давањем приступа старим разговорима порука. Произвођач Виндовс-а прошлог месеца је такође најавио неке нове функције за апликацију Виндовс 10 Иоур Пхоне које би вам то омогућиле пресликајте Андроид апликације на екран радне површине .

Према више извештаја , Мицрософт сада ради на још једној занимљивој функцији која би пребацивала телефонске позиве на рачунаре. Докази су примећени у Виндовс 10 19Х1 Схелл-у под називом Виндовс.ЦаллингСхеллАпп.Овај извештај је сада потврдио поуздани Мицрософт посматрач Албатрос, познат по томе што је приметио много скривених промена у Виндовс-у. Према Албатросу, ажурирање за Виндовс 10 19Х1 ће такође доћи са подршком за конференцијске позиве.

Схелл 19Х1 ће подржавати конференцијске позиве. Претпостављам да је ово нешто више од стандардне подршке телефонским позивима, Албатрос твитовао . Моћи ћете да упутите позив другом уређају, у ком правцу желите. Телефон на ПЦ или ПЦ на телефон.

Моћи ћете да одбијете позив, примите га и започнете позив бирањем броја на тастатури директно са повезаног Виндовс 10 рачунара.

Побољшања Цлоуд Цлипбоард-а

 Међуспремник у оперативном систему Виндовс 10

Међуспремник који се такође назива патебоард је функција која привремено чува садржај који је копиран или исечен из документа, слике или датотеке.

Са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018 (верзија 1809), Мицрософт је представио подршку за Цлоуд Цлипбоард. Ако је омогућено, можете да видите историју података које сте исекли или копирали из документа.

У овом тренутку, међуспремник може да се синхронизује само са Виндовс 10 уређајима, али ово ће се променити јер ћете ускоро моћи да синхронизујете међуспремник рачунара са својим телефоном. То значи да коначно можете да видите садржај међумеморије рачунара са свог телефона. На пример, ако копирате текст (број телефона, адресу) на рачунар, моћи ћете да му приступите на свом телефону.

Очекује се да ће све ове промене стићи почетком следеће године са ажурирањем за Виндовс 10 19Х1, али у овој фази функција преноса телефонског позива није потврђена.

Популар Постс