Винамп 5.8 медија плејер је сада доступан са подршком за Виндовс 10

 Винамп на Виндовс 10

Винамп се званично вратио и нова верзија је сада доступна за преузимање. Винамп 5.8 долази са побољшаном компатибилношћу са Виндовс 10 и Виндовс 8.1, што значи да би апликација радила беспрекорно на новом хардверу, али и даље не користи изворне АПИ-је.

Омиљени светски аудио плејер Винамп продао је АОЛ компанији Радиономи почетком 2014. године и нова компанија је обећала да ће одржати апликацију у животу. После скоро 4 године, Винамп се вратио са праском.

Винамп 5.8 није велико ажурирање, али означава повратак популарног и познатог медијског плејера у свету. Винамп програмер каже да се процурела верзија Винамп-а 5.8 недавно проширила интернетом и да је компанија званично објавила ову верзију. Винамп 5.8 за Виндовс 10

Међутим, вреди напоменути да Винамп 5.8 није пројекат који је у току што значи да неће добити велико ажурирање, али компанија је напорно радећи на обновљеном Винамп искуству и мобилну апликацију.

Шта је ново у Винамп-у 5.8 за Виндовс?

  • Додата је подршка за излазни додатак за Виндовс Аудио (ВАСАПИ) (в.и.п.).
  • Сада можете потпуно онемогућити Винамп-ову видео подршку и користити је као самостални аудио плејер.
  • Ажурирање је додало опцију аутоматског приказа преко целог екрана за подешавања видео записа.
  • Додато /ЕНУМПЛАИЛИСТС у подршку командне линије
  • Ово ажурирање је донело подршку за Виндовс 10 и Виндовс 8.1.
  • Модуле Плаиер заснован на ОпенМПТ-у заменио је стари МикМод плејер.
  • Можете да користите Цтрл+Е едитор за лако прегледавање путање и уређивање функција наслова у Винамп-у.
  • Траке за померање и дугмад су ажурирани. Ова промена је видљива само у Бенто кожи.
  • Винамп сада има функцију листе играча и доступна је у Бенто и Модерн скиновима.
  • Грешка у којој УРЛ-ови нису успели да запамте након што су корисници извршили ресетовање историје у дијалогу Отвори УРЛ.

Практично са Винамп-ом 5.8

Интерфејс Винамп-а је непромењен и Винамп је и даље одличан играч, али његова старост почиње да се види. Ако планирате да преместите своју листу песама у Винамп, постоји уграђена алатка која ће вам помоћи да увезете постојећу иТунес листу песама, а такође можете пронаћи додатак треће стране за миграцију са Виндовс Медиа Плаиер-а.

 Винамп 5.8 интерфејс

Винамп долази са неколико скинова (тема) које би промениле његов подразумевани изглед. Стандардни изглед је заузет, али има неколико занимљивих карактеристика.

Винамп добро ради на Виндовс 10, али не нуди толико алата за оптимизацију репродукције као модерна решења попут ВЛЦ медиа плејера.

 Модерн Винамп

Ако сте заинтересовани, можете преузети Винамп са званична веб страница овде .

Винамп 5.8 је мање издање, али компанија планира ажурирање апликације које би преуредило Винамп искуство, а да буде једноставно и чисто. Ово велико ажурирање могло би да стигне 2019.

Популар Постс