Вилеифок-ова Виндовс Пхоне авантура се приводи крају

 Вилеифок Про са Виндовс 10

Слика љубазношћу: ААВП

Вилеифок, произвођач паметних телефона из Уједињеног Краљевства који је 2018. лансирао свој Виндовс 10 Мобиле телефон под називом Вилеифок Про, не продаје уређај. Изгледа да је телефон остао без залиха и да није планирано још једно издавање, што очигледно има смисла с обзиром на то да је Мицрософт престао да развија оперативни систем.

Извињавам се што више не добијамо залихе Вилеифок про-а, рекао је представник Вилеифок-а купцу који се распитивао о доступности Виндовс Пхоне-а компаније.За оне који нису упознати, Вилеифок-ов Виндовс Пхоне је требало да буде први бусинесс-то-бусинесс (Б2Б) паметни телефон, али је компанија лансирала уређај и за потрошаче.

Долази са Снапдрагон 210 процесором, 2 ГБ РАМ-а, 16 ГБ уграђене меморије и екраном од пет инча са предњом камером од 2 МП. Ту је и задња камера од 8 МП.

Вилеифок-ов Виндовс Пхоне ће бити подржан до краја 2019. или средине 2020. године. Када Мицрософт прекине подршку за Виндовс 10 Мобиле, Вилеифок Виндовс Пхоне ће престати да прима закрпе и ажурирања.

Вилеифок није била једина компанија која је прошле године представила Виндовс Пхоне. Као што смо раније истакли, Трекстор, немачка компанија, такође је представила Виндовс Пхоне, али су планови на крају одустали.

Популар Постс