ВхатсАпп за Виндовс Пхоне добија нову функцију Прослеђене ознаке

 ВхатсАпп

Слика љубазношћу: онМСФТ.цом

Недавно смо чули вести о много лажних постова који су кружили у ВхатсАпп-у који су изазвали панику међу људима. Влада Индије је у сталном контакту са програмерима ВхатсАпп-а како би осигурала да такве лажне вести не круже преко своје платформе за размену порука коју користе милиони корисника широм света.

Да би покушао да ограничи лажне постове преко своје платформе за размену порука, ВхатсАпп већ неко време ради на новој функцији Форвардед Лабел. Нова функција помаже у откривању порекла поруке.Компанија сада уводи нову функцију путем ажурирања сервера на све платформе у исто време. Корисници ће видети симбол прослеђеног на врху поруке коју су послали њихови пријатељи и чланови породице. Симбол олакшава идентификацију да је примљена порука прослеђена порука и да је није написала особа која ју је послала.

Корисници би морали да имају најновију верзију ВхатсАпп-а да би могли да добију нову функцију прослеђене ознаке. Пошто се активација врши преко сервера ВхатсАпп-а, корисници неће видети никаква ажурирања у својим продавницама.

Успели смо да проверимо да ли је ова функција већ активна на Виндовс телефонима. Функција се преноси на стабилне верзије апликације на свим платформама. Бета верзија ВхатсАпп-а на Виндовс Пхоне-у такође је добила ову функцију.

ВхатсАпп је недавно објавио чланак у новинама у Индији у вези са мерама опреза које треба предузети да би се веровало лажним вестима и како корисници треба да провере истинитост вести пре него што проследе поруке.

ВхатсАпп каже да дубоко брине о безбедности својих корисника. Подстичемо вас да размислите пре него што поделите поруке које су прослеђене. Подсећања ради, можете пријавити нежељену пошту или блокирати контакт једним додиром и увек можете директно да се обратите ВхатсАпп-у за помоћ, саопштила је компанија.

Популар Постс