ВхатсАпп за Виндовс Пхоне добија нову функцију групног позива

 ВхатсАпп за Виндовс Пхоне

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

ВхатсАпп у власништву Фацебоок-а данас је објавио ново ажурирање за своју апликацију на Виндовс Пхоне-у. Нова верзија ВхатсАпп-а долази са дуго очекиваном функцијом групних позива. ВхатсАпп је ажуриран на верзију 2.18.164 и можете га преузети из Мицрософт Сторе-а.

Функција групних позива је већ била доступна за бета кориснике и након бета тестирања функције, програмери су је понудили свим корисницима Виндовс Пхоне-а.Да бисте започели са групним позивима, прво морате да изаберете контакт и започнете нормалан гласовни позив. Током говорног позива, пошаљите захтев за видео позив другој особи и када је захтев прихваћен, можете додати још једну особу у исти позив тако што ћете изабрати опцију Додај контакт на екрану.

Трећа особа би требало да буде у могућности да обави видео позив након што прихвати захтев. Чини се да је ова функција још увек доступна и да је доступна на свим нашим уређајима.

Поред функције групних видео позива, ВхатсАпп такође додаје нове опције на администраторски налог у групи. Администратори ће сада моћи да мењају коме може бити дозвољено да шаље поруке у одређеној групи.

Администратор такође има овлашћење да ограничи могућност слања порука на себе. Ова функција смањује било какво преношење лажних порука другим члановима групе.

Најновије ажурирање такође долази са уобичајеним исправкама грешака и побољшањима перформанси апликације. Да бисте добили најновије ажурирање за ВхатсАпп, морате да користите Виндовс Пхоне 8.1 и новије верзије јер ВхатсАпп више не развија апликацију за старију верзију Мицрософтове мобилне платформе.

Као и увек, можете да се упутите у Мицрософт Сторе и идите до Преузимања и ажурирања > Добијте ажурирања да бисте преузели нову верзију ВхатсАпп-а.

Популар Постс