ВхатсАпп за Виндовс Пхоне ажуриран са мањим исправкама грешака

 ВхатсАпп

Слика љубазношћу: онМСФТ.цом

Верује се да ВхатсАпп у власништву Фејсбука ради на новој апликацији за Виндовс 10 уређај, а у међувремену, компанија остаје посвећена својој тренутној Виндовс Пхоне апликацији. ВхатсАпп је недавно представио ново ажурирање за Виндовс Пхоне апликацију са мањим исправкама грешака и побољшањима перформанси.

ВхатсАпп за Виндовс Пхоне је ажуриран на верзију 2.18.132.0, а ажурирање је решило грешку која је приказивала нетачна обавештења на плочици. Можете пронаћи списак промена испод.  • Исправљена су нетачна обавештења о грешци плочице.

Ажурирање такође укључује опште исправке грешака и побољшања перформанси.

ВхатсАпп наводно ради на новој УВП апликацији

 Концепт ВхатсАпп за Виндовс 10

Слика љубазношћу: Беханце.нет

Речено је да Мицрософт ради са ВхатсАпп-ом на новој УВП апликацији за Виндовс 10 уређаје, укључујући и гласине, Андромеда . Званични УВП укус клијента за тренутну размену порука се посебно припрема за рад на свим факторима облика, попут лаптопова.

Концептне фотографије је на Беханце-у објавио Мицрософтов дизајнер сугеришући да софтверски гигант ради са ВхатсАпп-ом у власништву Фацебоок-а на преносу апликације са Силверлигхт на УВП, а такође нам пружа увид у то како би нова апликација за Виндовс 10 могла изгледати као.

Желимо да своју апликацију донесу на Виндовс 10 радну површину и интегришу јединствене Виндовс 10 функције као што су Инк и Флуент Десигн. Пројекат је имао [а] успешан резултат који је довео до удруживања ВхатсАпп-а са Мицрософт-ом и зарадили смо високе похвале од ВхатсАпп тима, рекао је дизајнер.

Популар Постс