ВхатсАпп није био доступан за све 22. јануара, а не само за вас

 ВхатсАпп

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал

ВхатсАпп није најбоље започео Нову годину. Према различитим извештајима, ВхатсАпп је имао проблема у неколико региона, укључујући европске земље и Индију 22. јануара 2019.

Из неких непознатих разлога, чини се да је дошло до проблема са мрежном везом и да услуга за размену порука није могла да се носи са оптерећењем. У време подношења ове приче, ВхатсАпп је поново на мрежи и корисници могу да се повежу са апликацијом за размену порука.ВхатсАпп ради како се очекује на Виндовс телефонима, Андроид и иОС уређајима. Према ВАБетаИнфо Твиттер-у, Фацебоок сервери су доживјели неочекивано што је резултирало прекидом рада ВхатсАпп-а, па чак и Инстаграма за неке кориснике.

Према извештајима корисника на Твитеру, ВхатсАпп је на кратко престао да реагује у многим земљама Европе и Индије, али је радио нормално у другим регионима. Када су корисници отворили ВхатсАпп, добили сте грешку јер апликација није успела да се повеже са серверима.

У време подношења ове приче, ВхатсАпп је поново на мрежи и корисници могу поново да шаљу или примају поруке.

Недавне промене у ВхатсАпп-у

Недавно је ВхатсАпп ажурирао своју платформу како би применио строге мере за држање дистрибуције лажних вести под контролом. ВхатсАпп је увео нове функције које ће смањити количину лажних вести које се дистрибуирају у великим размерама.

На пример, гигант друштвених медија имплементира нову функцију у којој апликација ограничава број прослеђивања на пет истовремено.

ВхатсАпп такође ради на неколико других функција, укључујући могућност скенирања КР кодова. Ова функција ће омогућити корисницима да деле ВхатсАпп број са новим контактом са својих мобилних уређаја.

ВхатсАпп наставља да тестира низ функција, али неће свака функција доћи до Виндовс Пхоне-а. Компанија остаје посвећена својој Виндовс Пхоне апликацији и нова ажурирања се објављују скоро сваког месеца како би апликација наставила да ради.

Популар Постс