ВхатсАпп Бета за Виндовс Пхоне је ажуриран новим емоџијима и још много тога

 ВхатсАпп концепт за Виндовс Пхоне

ВхатсАпп за Виндовс Пхоне концепт. (Слика љубазношћу: ВиндовсЛатест.цом).

ВхатсАпп је једина апликација која тренутно снажно подржава Виндовс Пхоне платформу када су велики играчи одлучили да напусте платформу да би се концентрисали на иОС и Андроид.

Тим ВхатсАпп-а полако објављује нове функције своје Виндовс Пхоне апликације које су већ доступне корисницима на иПхоне и Андроид уређајима. Да би наставили своју подршку за Виндовс платформу, програмери су данас објавили ново ажурирање за своју ВхатсАпп Бета апликацију на Виндовс Пхоне телефону.Најновије ажурирање поставља апликацију на нову верзију 2.18.60. Најновије бета ажурирање долази са новим емоџијима који су већ били доступни корисницима на иОС-у и Андроид-у. Објављени нови емотикони слични су емоџијима доступним за иОС и Андроид кориснике.

Нови емоји су били на интерном тестирању од стране тима и сада су коначно стигли до Бета апликације на Виндовс Пхоне-у. Са најновијим емоџијима, корисници Виндовс Пхоне-а ће моћи исправно да виде емоџије које шаљу њихови пријатељи и породица на другим платформама.

Имаге Цредит: ВАБетаинфо.цом

Раније корисници Виндовс Пхоне-а нису могли да виде одређене емоџије послате са иПхоне-а или Андроид уређаја, што је значило да нису могли да реагују у складу са емоџијима јер корисници Виндовс Пхоне-а нису могли да виде емоџије који су послани уместо тога, они су се појавили као празна правоугаона кутија на Виндовс Пхоне-у.

Ово је сада промењено и корисници Виндовс Пхоне-а ће јасно моћи да виде одређене емоџије примљене у разговору и да реагују у складу са емоџијима. Још једна нова функција која је додата је опција Дељење локације уживо. Међутим, ова опција је тренутно подразумевано онемогућена, али њена доступност у Бета апликацији потврђује да ова функција није далеко од појављивања у апликацији Виндовс Пхоне.

Ту су и уобичајене исправке грешака и побољшања перформанси објављена као део најновијег бета ажурирања за ВхатсАпп Виндовс апликацију. Можете добити најновије ажурирање, ако још нисте преузели, тако што ћете отићи на везу Мицрософт Сторе испод.

Преузмите ВхатсАпп Бета за Виндовс Пхоне

Популар Постс