ВхатсАпп Бета за Виндовс Пхоне ажуриран је неким новим подешавањима корисничког интерфејса

ВхатсАпп тим је након дугог паузе ажурирао Бета апликацију за Виндовс Пхоне неким новим подешавањима корисничког интерфејса и неким скривеним новим функцијама. Апликација је ажурирана на нову верзију 2.17.2. Испод су неки од снимака екрана са новим корисничким интерфејсом и новим скривеним функцијама љубазношћу ВАБетаИнфо.

Скривене карактеристике:Нови кориснички интерфејс након најновијег ажурирања:

Тим је учинио кориснички интерфејс мало модернијим на сличан начин као Виндовс 10 УИ МДЛ2, али и даље ВхатсАпп тим за корисничко сучеље које се зове Виндовс 10 УИ има још много посла. Осим новог корисничког интерфејса, тим је такође донео неке нове функције које су тренутно скривене као што је опција Статут на линији Снапцхат Сториес, провајдер ГИФ претраге за лако претраживање ГИПХИ слика у Галерији и дељење у разговору.

Тиму је још потребно много посла да би направио кориснички интерфејс на линијама корисничког интерфејса Виндовс 10, али тим не жели да напусти кориснике Виндовс Пхоне 8.1 који скоро 80% користе ВхатсАпп на Виндовс Пхоне 8.1.

Надамо се да ће нове скривене функције које се тренутно помињу бити активне у надолазећем новом ажурирању врло брзо. Ажурирање је тренутно уживо и ако сте заинтересовани можете га добити кликом на линк испод.

Преузмите ВхатсАпп Бета за Виндовс Пхоне и Виндовс 10 Мобиле.

Популар Постс