Веб локација ИоуТубе добија нову функцију на Виндовс 10

 Подешавање теме за Виндовс 10

ИоуТубе тамна тема, која се често назива и ИоуТубе-ова функција мрачног режима, је поставка која замењује подразумевани бели изглед апликације тамним изгледом. Након новог ажурирања на страни сервера, ИоуТубе веб локација коначно поштује поставке на нивоу система на Виндовс 10.

У 2018. години, Гоогле је најавио мрачну тему за ИоуТубе на десктопу и мобилном уређају. Тамна тема ИоуТубе-а је више тамно сиве боје него равне црне, што одлично изгледа на уређајима са АМОЛЕД панелом, као што су Сурфаце Про Кс и Галаки Боок.

Ова тамна тема је подразумевано искључена, а корисницима је дата опција да укључе тамни изглед у подешавањима ИоуТубе-а. Након данашњег ажурирања, веб верзија ИоуТубе-а за Виндовс 10 сада прати тему уређаја коју је поставио корисник ако користите Гоогле Цхроме.Постоји нова опција под називом Користи тему уређаја која омогућава веб-апликацији ИоуТубе да аутоматски ажурира своју шему боја како би поштовала жељене теме уграђене у Виндовс 10.

 ИоуТубе тамна тема

Ова функција је већ доступна у ИоуТубе апликацији за Андроид 10 и очигледно резултира уједначеним искуством за кориснике. Опција Светле теме је и даље доступна и омогућава вам да форсирате светлу тему на ИоуТубе-у када је сам Виндовс 10 у тамној теми.

Можете одабрати тему уређаја у менију са три тачке > изглед> да бисте натерали веб локацију да поштује поставку на нивоу система Виндовс 10.

 Тема ИоуТубе уређаја

Да би ИоуТубе локација била у складу са вашим преференцијама тамне теме, мораћете да дођете до подешавања персонализације оперативног система Виндовс 10. На страници за персонализацију, потребно је да додирнете опцију „Боје“ и моћи ћете да бирате између три опције: Светло, Тамно и Прилагођено.

Чини се да је прекидач на страни сервера укључен у увођење нове функције ИоуТубе-а. Уз то, не би требало дуго да се нова функција појави на свим уређајима који користе Виндовс 10.

Из неких непознатих разлога, опција ИоуТубе-ове теме уређаја тренутно је покварена у Мицрософт Едге 85.

Популар Постс