Уз ВинКс ДВД Риппер, конверзија ДВД-а у МП4 постаје бржа у оперативном систему Виндовс 10

Слика љубазношћу: ВинКс.цом

У овом дигиталном свету још увек имамо физичке ДВД-ове са нашим омиљеним цртаним емисијама, ТВ емисијама и неким породичним тренуцима. Али данас се ДВД-ови полако гасе због вишеструких недостатака. Дакле, решење је преместити податке са ДВД-а на чврсти диск рачунара. И ту нам је потребан софтвер за ДВД рипер.

Постоји велики број софтвера за ДВД рипер који је доступан на тржишту, али ВинКс ДВД Риппер је најбоље решење. Софтвер ВинКс ДВД Риппер је један од побољшаних алата са бројним функцијама да бисте своје ствари обавили што је пре могуће.ВинКс ДВД Риппер подржава мноштво формата видео датотека као што су МП4, АВИ, МПЕГ, ВМВ, АВС, МТС. Поред тога, такође подржава МОВ и МП4 који су уобичајени формати датотека за Мац ОС . Говорећи о главним карактеристикама софтвера, наравно можете направити копију свог ДВД-а на други резервни ДВД. ВинКс ДВД Риппер вам такође омогућава клонирање ДВД-ова. Функција клонирања подржава 1:1 клонирање ДВД-а у пуну ИСО слику и омогућава вам да копирате садржај у МПЕГ2 формат датотеке са квалитетом без губитака и 5.1 каналним АЦ3/ДТС Долби звуком.

Још једна велика ствар у вези са овим ВинКс ДВД Риппер-ом је то што можете да откључате заштићене ДВД-ове и да сакријете њихов садржај захваљујући технологијама за шифровање као што су ДВД ЦСС, регионални код, РЦЕ, Диснеи Кс-Пројецт ДРМ, Сони АрццОС и још много тога.

Најневероватнија ствар је да функција клонирања траје само 5 минута. Међутим, то зависи и од конфигурације вашег система, али ће клонирати цео ДВД за отприлике 5 минута. Поред тога, софтвер укључује уграђени видео едитор који вам омогућава да уређујете видео записе пре него што их копирате. Видео уређивач вам омогућава да додајете/премештате титлове, подешавате јачину звука, исецате, исецате и спајате. Поред тога, можете додати и детаље о видео снимку, као што су опис, жанр, ознаке и још много тога.

Уз неке сјајне опције за уређивање видеа, ВинКс ДВД Риппер вам такође омогућава да побољшате квалитет видеа и звука уз неке сјајне функције. У основи вам омогућава да конвертујете ДВД у МП4 . Штавише, софтвер такође укључује многе друге кључне карактеристике као што су промена кодека, брзина кадрова, брзина преноса, однос ширине и висине слике и резолуција.

Дакле, поента је да је ВинКс ДВД Риппер врхунско решење за копирање било којег ДВД-а једноставно са 3 клика мишем. Познат је по неупоредивој брзини ДВД копирања. Такође, најјачи је за ДВД-ове са 99 наслова и увек први који подржава нове ДВД-ове.

Популар Постс