УВП Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5 долази са променама корисничког интерфејса

 УВП Филе Екплорер

Пре неког времена, Мицрософт је потврдио да ради на универзалној верзији апликације Филе Екплорер и да не би требало да замени стари Филе Екплорер, барем за сада. Нова и модерна верзија Филе Екплорер-а је заправо доступна на уређајима са Виндовс 10 Цреаторс Упдате и новијим, али је скривена.

Мицрософт није учинио нови УВП Филе Екплорер широко доступним у оперативном систему Виндовс 10 јер није спреман и пројекат је још увек у току.

 УВП Филе Екплорер са течним дизајномУВП Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5 долази са неким приметним променама у односу на претходне верзије. Прво и најважније, Мицрософт је померио траку са алаткама са дна екрана на врх.

 УВП Филе Екплорер доњи мени

На траци са алаткама постоји нова опција за лепљење која вам омогућава да налепите копирану датотеку у фасциклу. На пример, да бисте налепили датотеку у фасциклу, можете једноставно да кликнете десним тастером миша на било коју датотеку, копирате је и на крају додирнете нову опцију лепљења која се налази на траци са алаткама.

 Контекстни мени УВП Филе Екплорер-а

Као што можете видети на горњој слици, Мицрософт је заменио прелазак на и копирање на опције са резом и копирањем. Ту је и нова опција постављена као позадина која вам омогућава да поставите било коју слику као позадину радне површине. Ту је и додир акрила и ефекта сенке у контекстуалном менију.

Популар Постс