Увођење ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018 наводно ће се ускоро наставити

 Провера ажурирања за Виндовс 10

У уторак (13. новембра), Мицрософт ће почети са увођењем кумулативних ажурирања за Виндовс 10 за новембар 2018. и постоји шанса да ће ажурирање за октобар 2018. такође бити поново објављено. Уторак закрпе је прилично добар дан за наставак покретања Виндовс 10 верзије 1809 корисницима широм света.

Софтверски гигант је првобитно објавио ажурирање 2. октобра, али је повучено убрзо након што су неки корисници пријавили проблеме. Мицрософт је брзо повукао ажурирање и поправио све пријављене проблеме са Виндовс 10 верзијом 1809 и изгледа да је нова верзија Виндовс-а спремна за ударно време.

Пошто је Мицрософт повукао ажурирање, компанија је послала неколико исправки Виндовс Инсајдерима који су уписани у Слов и Релеасе Превиев прстенове како би се осигурало да је октобарско ажурирање квалитетно издање.Нови гласина тврди да би ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 (верзија 1809) могло бити поново објављено у уторак, али то је потврђен извештај и нема доказа који би подржали ову тврдњу. Међутим, други извештај поузданог Валкинг Цат-а открио је да ће се увођење Виндовс 10 верзије 1809 наставити „ускоро“.

Ако Мицрософт поново објави нову верзију оперативног система Виндовс 10 ове недеље, вероватно ће бити представљена у фазама и неће се појавити свима. Мицрософт ће такође поново објавити ИСО-ови ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018 да помогне онима који планирају да почну од нуле.

 Провера ажурирања за Виндовс 10

Виндовс 10 октобар 2018 Упдате је можда избрисао неке корисничке садржаје, али је такође понудио беспрекорно искуство на многим системима. Долази са узбудљивим функцијама као што су Цлоуд Цлипбоард, Дарк тематски Филе Екплорер и још много тога.

Мицрософт није најавио нови датум лансирања ажурирања, али тим ради и додатне информације ће ускоро бити подељене.

Новембарска закрпа

Иако поновно покретање Виндовс 10 ажурирања за октобар 2018. није потврђено, увођење закрпе за новембар 2018. у уторак почиње у уторак као што се дешава сваког месеца. Нове закрпе за Виндовс 10, Виндовс Пхонес, па чак и Виндовс 7 биће објављене са безбедносним и небезбедносним побољшањима.

Мицрософт тренутно подржава Фалл Цреаторс Упдате, Април 2018 Упдате и новије верзије. Такође се очекује да ће Мицрософт објавити нову кумулативну исправку за постојеће уређаје за ажурирање у октобру 2018. са додатним исправкама и безбедносним побољшањима.

Популар Постс