Уочи Виндовс 10 21Х1, Мицрософт потврђује широку примену в2004

Очекује се да ће ажурирање за Виндовс 10 21Х1 бити лансирано у мају/јуну, а Мицрософт је сада потврдио да је верзија 2004 оперативног система коначно спремна за „широку примену“. У основи, то значи да Виндовс 10 верзија 2004 нема већих грешака за већину конфигурација и да је спреман за широку испоруку на све рачунаре.

Виндовс 10 Маи 2020 Упдате, иначе позната верзија 2004, имала је тужно време од објављивања, са извештајима који сугеришу да је ажурирање довело до грешака Плавог екрана смрти и да је такође покварио Гоогле Цхроме.

Након што су пријављене критичне грешке, Мицрософт је зауставио дистрибуцију надоградње за неке уређаје и сви блокови надоградње су коначно укинути у јануару 2021.Процес имплементације је и даље спор, али како се приближавамо ажурирању верзије 21Х1, Мицрософт сада покушава да напредује са прошлогодишњим великим издањем. Такође је вредно напоменути да је верзија 2004 тестирана већ више од годину дана и да Мицрософт не покушава да пожурује ствари, али и даље може бити грешака за неке конфигурације.

Широка примена такође значи да корисници сада могу директно да надограде на верзију 2004 са старије верзије оперативног система чак и ако уређај има проблема са компатибилношћу.

У фебруару, Мицрософт такође планира да почне са увођењем верзија за преглед Виндовс 10 ’21Х1′ тестерима на каналу за преглед издања.

Већ смо видели доказе о верзији 21Х1 у ажурирањима за преглед за оперативни систем.

У верзији за преглед, референце на пакет за омогућавање за верзију 21Х1 (Буилд 19042.789) примећене су у уређивачу регистра.

 верзија 21Х1 цурење

Такође смо успели да омогућимо скривени пакет за омогућавање и пребацили смо наш уређај верзије 20Х2 на верзију 21Х1, као што је приказано на горњем снимку екрана. Ово наизглед потврђује да је следеће ажурирање функција иза угла, али извештаји су предложили да се неће појавити бар до маја.

Популар Постс