Убер-ов нови ПВА је сада доступан за Виндовс 10 Мобиле и ПЦ

 Убер ПВА за Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт

Убер данас лансира своју нову апликацију у Мицрософт Сторе-у за све уређаје са оперативним системом Виндовс 10, укључујући телефоне и рачунаре. То је прогресивна веб апликација (ПВА) и отвара мобилну веб локацију унутар апликације.

Раније ове године, Убер је званично повукао своју стару УВП апликацију за Виндовс уређаје, укључујући и рачунаре и мобилне телефоне, одлучивши да се уместо тога концентрише на Андроид, иОС и веб платформе.Више не подржавамо апликацију на Виндовс-у. Уместо тога, можете да користите Убер са следећим паметним уређајима: иПхоне (иОС 7 или новији) и Андроид (Јелли Беан или новији), наводи Убер у е-поруци.

Убер-ов повратак на Виндовс уређаје се одвија прилично тихо. Убер-ова нова апликација је у основи веб омотач са подршком за изворне АПИ-је. Моћи ћете да резервишете вожње, тражите адресу, пронађете локације и још много тога.

Уберова стара УВП апликација је такође интегрисана у Цортану, подразумевани дигитални асистент у оперативном систему Виндовс 10, тако да је и ова функција престала да ради.

Оно што је још важније напоменути је да је апликација ажурирана на веб омот мобилног веб-сајта компаније, тако да би неколико веза менија у апликацији могло да се пребаци на Едге претраживач да отвори целу веб страницу, остављајући апликацију у потпуности.

Популар Постс