У другом извештају се каже да је Мицрософтово лансирање склопивог Виндовс 10 уређаја померено за 2019

 Мицрософт Андромеда са Оффице апликацијом

Мицрософт Андромеда, коју многи и даље називају Сурфаце Пхоне, је пројекат који је требало да створи нову категорију уређаја са Виндовс 10. Мајкрософт никада није јавно потврдио постојање таквог уређаја и све у овој фази није ништа друго до гласине из више извора.

Програмер Стеве Троугхтон-Смитх који је раније објавио име Мицрософтовог приступачног Сурфаце таблета тврди да Андромеда о којој се причало заиста неће доћи ове године. Мајкрософтова Андромеда, о којој се прича, наводно је померена за 2019. годину и неће стићи док платформа не буде спремна за масе. Компанија би могла одлучити да га још више одгурне.

Мицрософтова Андромеда би у суштини помогла компанији да уведе нову категорију производа. Извештаји из више продајних места већ су потврдили да је Мицрософт прећутно одлучио да одложи лансирање барем до пролећа 2019. године, а амбициозна идеја за коју се очекивало да ће ове године угледати светлост дана неће стићи ускоро.То заиста није лоше јер Мицрософт одлаже уређај да ради на Андромеда ОС-у. Одлука је очигледно донета након што је Виндовс Пхоне пропао јер програмери нису донели своје апликације на мобилну платформу.

Без обзира на датум изласка, вероватно је да би Мицрософтова Андромеда и даље била боља од било ког другог склопивог телефона у смислу продуктивности и преносивости.

Популар Постс