Твиттер ПВА за Виндовс добија интеграцију повратних информација и још много тога у најновијем ажурирању

 Твиттер ПВА за Виндовс 10

Твиттер је била једна компанија која је континуирано подржавала Виндовс платформу. Друштвени гигант је пре извесног времена покренуо своју ПВА апликацију за кориснике Виндовс 10 и редовно уноси нове функције у апликацију.

Компанија је поново избацила неке нове функције у своју ПВА апликацију за кориснике оперативног система Виндовс 10. Пошто ПВА добијају функције путем ажурирања сервера, нећете видети ниједно ажурирање у Мицрософт Сторе-у.

Једна од важних карактеристика која је недостајала Твиттер ПВА-у је интеграција Феедбацк Хуб-а са апликацијом. Са најновијим ажурирањем, интеграција Феедбацк Хуб-а је сада коначно доступна за Твиттер апликацију на Виндовс 10 уређајима.Компанија је такође увела секундарно пријемно сандуче за директне поруке где ће корисници сада видети поруке корисника које не пратите на посебној картици са захтевима за поруке. Имаћете опцију да прихватите или одбијете ДМ захтев.

За кориснике рачунара видео снимци ће се сада аутоматски репродуковати док се померају нагоре или надоле. Требало би да омогућите ову функцију тако што ћете отићи на Подешавања и приватност> Употреба података> Аутоматска репродукција видеа. Још једна додана нова функција је да ће усеср сада моћи да користи нови пакет пречица на тастатури на радној површини. Моћи ћете да добијете пречице на тастатури притиском на ? кључ.

Твитер је направио нека побољшања за кориснике на уређајима осетљивим на додир, са траком за радње за твит и дугметом за затварање који су сада прекривени преко фотографије у приказивачу медија. Ова промена ће довести до мање изгубљеног простора и већег приказа слике.

Компанија редовно додаје нове функције у Виндовс 10 ПВА апликацију. Претходно ажурирање увело је подршку за Виндовс временску линију заједно са могућношћу отпремања видео записа . Корисници ће такође моћи да приложе видео записе до ограничења од 15 МБ у твит.

Најновије ажурирање за Твиттер ПВА је ажурирање на страни сервера и видећете нове функције када отворите апликацију. Јавите нам своје мишљење у вези са новом функцијом представљеном у коментарима испод.

Популар Постс