Твиттер ПВА за Виндовс 10 је ажуриран са бржим отпремањем слика и ротацијом екрана

 Твиттер за Виндовс 10

Раније ове године, гигант друштвених медија Твиттер најавио је своју нову прогресивну веб апликацију (ПВА) за Виндовс 10 и доступна је у Мицрософт Сторе-у. Твиттер-ов ПВА за Виндовс 10 је велико ажурирање јер доноси мноштво недавних функција као што су продужено ограничење знакова, могућност обележавања твитова, превод и још много тога.

Твиттер је јуче представио ажурирање за своју Виндовс 10 апликацију са подршком за брже отпремање и ротацију слика. Чини се да би апликација радила и на неким старијим уређајима.

Шта је ново у најновијем ажурирању за Твиттер ПВА

  • Неке промене које би ВЕЛИКО требале да убрзају отпремање слика на свим уређајима.
  • Ново ажурирање за Виндовс апликацију која омогућава неким старијим уређајима и ротацију екрана.

Твиттер ПВА програмер, Чарли Крум, потврдио је у твиту да је ново ажурирање за платформу сада доступно.Вреди напоменути да је апликација оптимизована за најновије ажурирање за Виндовс 10 априла 2018.

Ово издање представља обновљену посвећеност Виндовс-у која је одавно закаснила и део је дугорочне стратегије за постизање већег паритета функција на свим нашим платформама. Желели смо да се уверимо да апликација представља модерно Твиттер искуство, док истовремено користимо предности јединствених Виндовс функција, као што је подршка за Виндовс АПИ-је као што су интеграција дељења, закачене плочице, везе за скок и још много тога. Желимо да наставимо да пружамо нашим Мицрософт корисницима најновије и најбоље, и додаћемо додатне функције као што је ноћни режим у наредним недељама и месецима, рекао је Чарли Крум, веб инжењер на Твиттеру у посту на блогу објављеном раније ове године.

Популар Постс