Твиттер ПВА за Виндовс 10 добија још једно ажурирање са побољшањима

 Твиттер за Виндовс 10

Твитер је управо објавио ново ажурирање за своју прогресивну веб апликацију за Виндовс 10. Долази са неким побољшањима и новим функцијама. Према евиденцији промена, Твиттер је решио проблем који је довео до пада тастатуре за превлачење приликом састављања твита.

Најновије ажурирање се покреће за Твиттер-ову прогресивну веб апликацију која је доступна на Виндовс-у, вебу и Андроид-у. Виндовс 10 Твиттер апликација је (ПВА) и промене се обично гурају у апликацију преко сервера. Дакле, не морате да ажурирате апликацију из Мицрософт продавнице.

Твиттер-ова прогресивна веб апликација добија следеће промене у данашњем ажурирању:  • На мобилном вебу користимо подешавања језика вашег уређаја. На веб локацији за рачунаре омогућили смо корисницима да самостално подесе свој језик. Такође додајемо избор језика на веб за мобилне уређаје. Неки корисници ће видети да њихова веб локација прелази на језик који су изабрали на радној површини. Ажурирајте свој језик у подешавањима.
  • Виндовс: Превуците тастатуру више не би требало да се руши када састављате твит.
  • Подршка за читач екрана: Потврде и грешке ће сада бити прочитане (нпр. ваш твит је послат).
  • Покренули смо секундарно пријемно сандуче за директне поруке (ДМ). Ако имате отворене ДМ поруке, сада ћете видети поруке корисника које не пратите одвојене на другој картици Захтеви за поруке, где можете да прихватите или одбијете захтев. Више у овој твит теми овде.
  • Десктоп: Видео снимци ће се сада аутоматски репродуковати на радној површини. Ово подешавање се може променити у оквиру Подешавања и приватност > Употреба података > Аутоматска репродукција видеа. Ово подешавање се такође може променити у оквиру Приступачност.
  • Радна површина: Додали смо нови пакет пречица на тастатури за коришћење на радној површини! Све доступне пречице можете пронаћи овде или притиском на ? кључ.
  • На уређајима осетљивим на додир сада прекривамо траку са радњама за твит и дугме за затварање преко фотографије у приказивачу медија, што резултира мање изгубљеног простора и већим приказом слике. Можете да додирнете да бисте променили видљивост контрола, баш као на изворним апликацијама.

Популар Постс