Твиттер ПВА добија подршку за Виндовс временску линију, могућност отпремања видео записа и још много тога

 Твиттер ПВА

Гигант друштвених медија Твиттер недавно је лансирао своју нову Прогрессиве Веб Апп (ПВА) у Мицрософт Сторе-у за Виндовс 10 уређаје. Твиттер ПВА је веб апликација која ради на свим уређајима укључујући веб, Виндовс 10 и Андроид. За разлику од старе УВП апликације, Твиттер ПВА за Виндовс долази са мноштвом функција као што су продужено ограничење знакова, могућност обележавања твитова и бржих ажурирања.

Твиттер је тихо избацио ново ажурирање за свој ПВА на Виндовс 10 и Андроид. Ажурирање долази са функцијама које су дуго чекале, укључујући подршку за Виндовс временску линију.

Према евиденцији промена објављеној у оквиру Твиттер ПВА, догађаји уживо или тренуци које су корисници видели биће додати на вашу Виндовс временску линију тако да можете касније да јој приступите са било ког Виндовс 10 уређаја. Апликација је такође добила могућност отпремања видео записа и сада можете да пређете преко профила да бисте детаљно видели картицу.Званични дневник промена најновијег ажурирања можете пронаћи у наставку:

  • Гледање догађаја или тренутака уживо ће додати унос на вашу Виндовс временску линију тако да можете лако да се вратите касније да видите ажурирања.
  • Видео снимци се сада могу приложити уз твитове (ограничење 15 МБ).
  • Везе ка Твиттер.цом са Едге-а ће се сада отворити у апликацији.

Нећете морати да преузимате никаква ажурирања из Мицрософт Сторе-а, јер се ПВА аутоматски ажурирају. ПВА је одлична иницијатива и јасно је да ће функције доћи у апликацију Твиттер за Виндовс брже него раније.

Раније ове године, Мицрософт је додао подршку за прогресивне веб апликације за Виндовс 10 и Мицрософт Сторе и компанија остаје посвећена овој иницијативи. Мицрософт користи сопствени претраживач Бинг за индексирање и индексирање ПВА у продавници. На пример, софтверски гигант је недавно објавио шест ПВА у Виндовс 10 Апп Сторе-у .

Иако ПВА нису изворне апликације, али долазе са одређеним функцијама изворних апликација као што су пусх обавештења. На пример, ПВА у оперативном систему Виндовс 10 подржава изворни интерфејс за дељење.

Недавно је услуга пеер-то-пеер дељења вожње Убер стару УВП апликацију са новијом верзијом прогресивне веб апликације (ПВА). за Виндовс 10. Иако је омот за мобилну веб локацију, нова апликација се брзо учитава и има основну функционалност за резервисање вожње.

Популар Постс