Твиттер ПВА добија још једно ново ажурирање са видео записима са аутоматском репродукцијом и још много тога

 Твиттер ПВА за Виндовс 10

Твиттер који је пре неког времена објавио своју ПВА (Прогрессиве Веб Апп) за Виндовс 10, непрестано додаје нове функције апликацији. Твиттер ПВА је веб апликација која ради на свим уређајима као што су веб, Виндовс 10 и Андроид.

Гигант друштвених медија у свом претходном ажурирању за Виндовс 10 избацио је неке згодне функције које су недостајале апликацији. Т Претходно ажурирање за Виндовс 10 донело је подршку за Виндовс временску линију заједно са омогућавањем корисницима да отпремају видео записе. Компанија је такође додала опцију додавања видео записа у твитове са ограничењем од 15 МБ.

Да би наставила са трендом, компанија је сада избацила још једно ново ажурирање за свој Твиттер ПВА на Виндовс 10 уређају. За разлику од претходног ажурирања, најновије ажурирање се може преузети преко Мицрософт Сторе-а.Најновије ажурирање долази са опцијом аутоматске репродукције видео записа и анимираних ГИФ-ова. Ове функције су већ додате у апликацију Твиттер у претходном ажурирању прошле недеље које је било ажурирање на страни сервера, али у то време нису биле доступне свим корисницима.

Сада са ажурирањем преко Мицрософт Сторе-а, најновије функције су доступне свим корисницима на свим уређајима заједно са функцијама укљученим у претходном ажурирању. Генерално је веома тешко знати које су нове функције додане ПВА-у пошто се ажурирање дешава на страни сервера и стога је компанија обезбедила белешке о издању што је потврдио Твитер Чарли Крум.

Једна мана ПВА је да може бити тешко рећи када се ствари мењају; у продавници нема белешки о верзији :( Да бисмо покушали да задржимо људе у току са променама, покрећемо белешке о веб издању (укључујући специфичне).

ПВА је била одлична иницијатива Редмонд Гианта и Твиттер је веома подржавао иницијативу и редовно је објављивао ажурирања своје апликације на Виндовс 10.

Најновије ажурирање за Твиттер ПВА доступно је преко Мицрософт Сторе-а и можете га преузети тако што ћете отићи у Мицрософт Сторе на свом Виндовс 10 рачунару.

Популар Постс