Твиттер ПВА ажурирање за Виндовс 10 побољшава искуство размене порука

 Твиттер ПВА

Твиттер остаје посвећен својој иницијативи ПВА (Прогрессиве Веб Апп) и компанија је тихо избацила ново ажурирање за свој ПВА на Виндовс 10 са неким преко потребним побољшањима.

Као приметио Твитер у белешкама о издању , ПВА је ажуриран 5. новембра 2018. уз подршку за догађаје и још много тога. Можете да приступите страници догађаја да бисте сазнали шта се дешава на Твиттеру тако што ћете додирнути икону за претрагу која се налази на врху екрана.

Ово ажурирање је побољшало искуство размене порука на Твитеру јер сада можете да превучете и отпустите 1 видео или фотографију у ДМ-у. Твиттер је такође побољшао функцију Дели путем директне поруке ако се њоме управља из менија за дељење на твиту.Последња промена је одељак „следбеници које познајете“ који вам даје више контекста о томе кога можда познајете од њихових пратилаца.

  • Додали смо подршку за догађаје који се дешавају на Твитеру! Проверите ово тако што ћете кликнути или додирнути икону за претрагу.
  • Побољшања директне поруке (ДМ): (1) сада можете да превучете и отпустите 1 видео или фотографију у ДМ. (2) Побољшали смо препоручене кориснике када кликнете на Дели путем директне поруке из менија за дељење на твиту.
  • Додали смо пратиоце које знате када посетите профил или пређете курсором преко корисничког имена или имена. Ово вам даје више контекста о томе кога можда познајете од њихових пратилаца.

Ажурирање је у потпуности фокусирано на побољшање функција за размену порука и откривања садржаја. Промене су већ активне и не морате да ажурирате апликацију из Мицрософт продавнице.

Мицрософт и ПВА

Раније ове године, Мицрософт је потврдио да ће Мицрософт Сторе полако добијати популарне прогресивне веб апликације, а компанија је такође додала подршку за ПВА на Едге претраживачу са ажурирањем за Виндовс 10. ПВА-ови у оперативном систему Виндовс 10 делују као веб апликација, али подржавају изворне АПИ-је и функције као што су Ацтион Центер и Схаре УИ интеграција.

ПВА су дубоко интегрисани у Виндовс 10 што омогућава добијање одређених функција изворне апликације као што су обавештења.

Мицрософт такође користи Бинг претраживач да пронађе и индексира ПВА-ове у продавници апликација за Виндовс 10 и то је одличан начин да се реши проблем празнине у апликацији.

Популар Постс