Твиттер-ов ПВА за Виндовс 10 је ажуриран новом функцијом

 Твиттер за Виндовс 10

Чини се да је Твиттер у потпуности посвећен својој прогресивној веб апликацији за Виндовс 10. Данас је компанија представила још једно ажурирање на страни сервера које додаје корисну функцију. Са најновијим ажурирањем, Твиттер ПВА је сада преузео могућност састављања Твеет Тхреадс, такође познатих као Твеет Стормс.

Нова функција је сада доступна и може потрајати неколико недеља да буде доступна свима. За оне који нису упознати, ова функција у основи омогућава корисницима да саставе низ од више твитова кликом на нови + мени. То значи да можете да саставите више од једног твита истовремено.

Олакшали смо креирање нити додавањем дугмета плус у композитору, тако да можете да повежете своје мисли и објавите своје твитове са нитима у исто време, објаснила је компанија.Можете наставити да додајете још твитова у своју објављену нит у било ком тренутку помоћу новог дугмета Додај још један твит. Поред тога, сада је лакше уочити нит – додали смо очигледну ознаку Прикажи ову нит, додала је компанија.

Популар Постс