Труецаллер укида подршку за своју Виндовс Пхоне апликацију

 Труецаллер за Виндовс 10

Слика љубазношћу: Труецаллер.цом

Труецаллер, популарно решење за идентификацију позиваоца за блокирање нежељених позива, прекинуло је подршку за своју Виндовс Пхоне апликацију. Компанија је прошле недеље прекинула подршку за своју Виндовс Пхоне апликацију и више је не можете преузети из Мицрософт Сторе-а (раније), чиме је Виндовс екосистем поново нешто лошији.

Труецаллер-ова Твиттер ручица је потврдила да су прекинули подршку за апликацију на Виндовс платформи пошто ју је Мицрософт прекинуо.Због тога што је Мицрософт престао да се фокусира на развој Виндовс 10 Мобиле, такође смо прекинули подршку. Жао нам је због тога, навела је компанија у твиту.

Нажалост, обуставили смо подршку за Виндовс 10 Мобиле. Због тога ово доживљавате. Ако и даље желите да потражите бројеве, користите наше тражење бројева на [веб-сајту], рекла је компанија у наставку твита другом кориснику.

 Труецаллер за ВП

Иако неки кажу да ће ПВА заменити ове важне апликације, чини се мало вероватним јер вам веб локација Труецаллер-а омогућава само проверу непознатих бројева и не нуди заштиту у реалном времену од нежељених позива и порука.

Популар Постс