Тенорсхаре Дата Рецовери Про: Комплетан услужни програм за преузимање података

Слика љубазношћу: Тенорсхаре.цом

Ових дана често смо искусили губитак података. Без обзира колико смо пажљиви и колико бринемо о подацима. А враћање тих података је за нас заиста главобоља. Али Тенорсхаре Дата Рецовери Про је најлакши и најједноставнији алат за опоравак података.

Тенорсхаре Дата Рецовери Про је ефикасан и поуздан софтвер за опоравак података са хард диска. Пружа много опција за опоравак датотека.Са Тенорсхаре Дата Рецовери Про можете опоравити било коју врсту датотека укључујући видео записе, слике, музику, документе, е-пошту и архиве и још много тога. Тенорсхаре Дата Рецовери Про може опоравити податке чак и ако их трајно избришете операцијом Срање + Брисање. Поред тога, такође можете да преузмете податке чак и ако сте их избрисали из корпе за отпатке.

Штавише, може да преузме податке са форматираног и оштећеног чврстог диска. Ако је ваш антивирусни програм избрисао неке од важних датотека, овај софтвер такође може да преузме те податке. Ово је једна од највећих карактеристика овог софтвера које сам пронашао. Поред тога, такође може да преузме податке ако сте их изгубили током партиције чврстог диска. Може се опоравити преко Опоравак више од 550 врста датотека.

Кључне карактеристике софтвера укључују:

  • Опорави више од 550 типова датотека.
  • 2 режима опоравка.
  • Подржава све системе датотека укључујући ФАТ12, ФАТ16, ФАТ32, НТФС, ХФС, ХФС+, ЕКСТ2, ЕКСТ3 и ЕКСТ4 партиције.
  • Прегледајте фотографије и слушајте аудио датотеке пре опоравка.
  • Опционо опоравити изабране датотеке.

Тенорсхаре Дата Рецовери Про не само да опоравља податке са чврстог диска рачунара, екстерног чврстог диска, УСБ флеш диска, ССД уређаја, већ и са дигиталног фотоапарата, камкордера, мобилног телефона, музичког плејера и свих врста меморијских картица укључујући СД картицу, КСД картицу, ЦФ картицу, меморијску картицу и још много тога. Као и други конкурентски алат Тенорсхаре Дата Рецовери Про такође вам омогућава да прегледате датотеке и омогућава вам да изаберете датотеке које желите да опоравите.

Софтвер није ограничен само на Виндовс ОС. Такође је доступан и за Мац. Једна од великих ствари у вези са овим алатом је да се одлично показао и на СДД-у.

Тенорсхаре Дата Рецовери Про гарантује 100% опоравак уз режим опоравка РАВ-а дубоког скенирања. Чак и пробна верзија софтвера може повратити 500 МБ података!! Можете набавите пробну верзију софтвера одавде .

Дакле, поента је да је Тенорсхаре Дата Рецовери Про добар услужни програм који ће вам помоћи да опоравите изгубљене датотеке са различитих уређаја. Интерфејс је и чист и лак за навигацију, а широка лепеза подржаних типова датотека чини га добрим алатом за поседовање.

Популар Постс