Телеграм за Виндовс Пхоне добија ново ажурирање са побољшањима

Слика љубазношћу: онМСФТ.цом

Телеграм је једна од најбржих апликација за размену порука на тржишту, са циљем да повеже људе преко јединствене и безбедне мреже широм света. Апликација пружа најбољу сигурност у комбинацији са лакоћом коришћења.

Популарни сервис за размену порука, Телеграм, данас добија велико ажурирање у Мицрософт Сторе-у (раније Виндовс Сторе). Ажурирање је доступно за Виндовс телефоне и долази са дугачком листом побољшања и исправки грешака.Телеграм 3.1 се сада покреће на Виндовс Пхоне уређајима са гомилом сјајних побољшања за оне који уживају у безбедној платформи за размену порука.

Ажурирана апликација вам омогућава да избришете синхронизоване контакте. Побољшана подешавања приватности вам такође омогућавају да онемогућите прегледе веза у тајном ћаскању. Сада можете једним додиром означити ћаскања као прочитана.

Поред горе поменутих промена, ажурирање побољшава интерфејс у ​​претрази и поправља неке пријављене грешке. Укупне перформансе апликације су такође побољшане и делује брзо.

Ажуриран је процес регистрације. Ако живите у Великој Британији или ЕУ, морате имати 16 или више година да бисте користили Телеграм, стоји у дневнику промена.

Ново искуство Телеграма за Виндовс Пхоне је сада доступно и можете преузети ажурирану апликацију из Мицрософт продавнице (Виндовс Сторе).

Чини се да је Телеграм и даље у потпуности посвећен Мицрософтовој мобилној платформи. Телеграм за Виндовс Пхоне има скоро исту функционалност као Андроид и иОС колеге. То је апликација богата функцијама која омогућава корисницима да шаљу поруке и размењују фотографије, видео записе, налепнице, аудио и датотеке било које врсте.

У осталим вестима, Инстаграм за Виндовс 10 Мобиле такође добија велико ажурирање са новим функцијама и великим побољшањима. Компанија уводи ново Инстаграм искуство на Виндовс 10 Мобиле са подршком за функције као што су коментари са нитима.

Популар Постс