Телеграм Мессенгер за Виндовс Пхоне ажуриран уз подршку за Телеграм Пасспорт и још много тога

Слика љубазношћу: онМСФТ.цом

Телеграм је данас представио ново ажурирање за своју Виндовс Пхоне апликацију са новим функцијама. Ажурирање је доступно за стабилну верзију апликације на Виндовс Пхоне-у. Најновије ажурирање гура апликацију на нову верзију 3.20.

Телеграм је представио Телеграм Пасспорт свим Виндовс корисницима са најновијим ажурирањем. Телеграм пасош је нова и јединствена метода ауторизације која захтева личну идентификацију. Моћи ћете да отпремите своје документе у Телеграм Пасспорт и поделите их са сервисима који захтевају аутентификацију у реалном времену.Документи или лични подаци који се чувају у Телеграм Пасспорт-у, услузи у облаку, подржани су енкрипцијом од краја до краја. Енкрипција од краја до краја је подржана лозинком коју можете да знате само ви, а Телеграм нема приступ подацима сачуваним у пасошу Телеграма.

Дељење података са примаоцем је такође обезбеђено енкрипцијом од краја до краја и подаци који се деле директно иду примаоцу. Да бисте омогућили нови Телеграм Пасспорт, прво морате да одете на еПаиментс.цом, први систем електронског плаћања који подржава регистрацију и верификацију помоћу Телеграм Пасспорта.

Када завршите, мораћете да отпремите своје документе, а затим идите на Подешавања>Приватност и безбедност>Телеграм пасош да бисте приступили својим подацима. Да бисте испробали нову функцију Телеграм Пасспорт-а, потребно је да имате најновију верзију 3.2 Телеграм Мессенгер-а која је доступна у Мицрософт Сторе-у.

Очекује се да ће Телеграм у надолазећим ажурирањима додати још нових функција као што је аутентификација треће стране у Телеграм Пасспорт. Најновија исправка је доступна у Мицрософт Сторе-у и можете је преузети тако што ћете отићи на Мицрософт Сторе> Преузимања и ажурирања> Преузми ажурирање.

Популар Постс