Теле2 постаје први шведски оператер који подржава Виндовс 10 рачунаре са еСИМ-ом

 Апликација Мобиле Планс

Слика љубазношћу: Теле2.цом

Чини се да Мицрософтов пројекат „Увек повезани рачунари“ наилази на добар одзив мобилних оператера. Данас је Теле2, шведски оператер, објавио да сарађује са Мицрософтом на подршци Виндовс 10 увек повезаним рачунарима са еСИМ везом.

Теле2 објашњава да би уређаји са оперативним системом Виндовс 10 са подршком за еСИМ технологију могли да се повежу на интернет било где преко Мицрософтове апликације Мобиле Планс.Ово је очигледно следећи корак за једноставнији и повезанији живот. еСИМ омогућава да повежете свој уређај са интернетом било где, без муке око доношења додатне опреме, повезивања помоћу мобилног телефона или тражења ВиФи зоне, рекао је Јоацим Раск, шеф пословног развоја у Теле2 у изјави.

Оно што је још важније напоменути је да је понуда и даље ограничена на шведском тржишту, али се очекује да ће се повећати у наредним годинама.

Број уређаја са интернет везом расте сваким даном. Већ видимо повезане аутомобиле, наочаре, па чак и огрлице за псе, али скоро све ће бити део будућег повезаног друштва. Теле2 игра улогу у овој еволуцији, што ова еСИМ сарадња са Мицрософтом јасно показује, каже Јоаким Раск.

Популар Постс