Тамни режим Цхроме Цанари-а у оперативном систему Виндовс 10 се шири на више страница

Виндовс 10 долази са тамним режимом за цео систем, а већина апликација прве стране подржава нови изглед. Популарни претраживачи као што је Фирефок такође нуде уграђени тамни режим који употпуњује тамни изглед Виндовс 10. Гоогле Цхроме, међутим, касни на забаву.

Најновија верзија Цхроме-а не подржава тамни режим на Виндовс-у, али то ће се променити.

Крајем 2018. сазнали смо да Гоогле доноси нови тамни режим у Цхроме за Виндовс 10 и мацОС Мојаве. Изглед тамне теме Гоогле Цхроме-а је већ доступан за тестирање на Цанари-у, али неке промене су непотпуне.Јуче смо известили да је сада и тамни изглед Гоогле Цхроме-а видљиво у историји, преузимањима, обележивачима, подешавањима и почетној страници . Чини се да програмери Цхромиум-а убрзавају развој интеграције мрачног режима јер су данас инжењери истакли најновија побољшања.

Тамна тема долази до екстензија, менаџера пречица и обавештења

У најновијој верзији Цхроме Цанари-а за Виндовс 10, тамна тема је сада видљива и на страници са проширењима.

Према а објавите у бази података о грешкама у Цхромиум-у , тамни изглед се такође шири на Цхроме-ов менаџер пречица. Менаџер пречица који се користи за креирање једноставних пречица за веб странице сада има тамни изглед са дугметом плаве боје.

 Цхроме пречице

Неколико других Цхромиум постова открило је да Цхроме-ови дијалози за обавештења, дозволе и плаћања такође имају нови тамни изглед.

 Цхроме обавештења

Мени и даље има црне текстове и има неколико других грешака. Када се ови проблеми реше, ништа не би требало да спречава Гоогле да примени тамну тему у стабилној верзији Гоогле Цхроме-а.

Нови тамни режим се може форсирати у Гоогле Цхроме Цанари пратећи кораке наведене у наставку:

  • Инсталирајте Гоогле Цхроме Цанари.
  • Уверите се да радна површина има пречицу за отварање Цхроме Цанари-а.
  • Требало би да кликнете десним тастером миша на Цанари пречицу и додирнете опцију „Својства“.
  • Испод типа циља, ознаке циљне апликације, уредите циљно поље.
  • Додајте следећи стринг после цхроме.еке у циљно поље, али уверите се да постоји размак после или пре стринга.
БДЦ8ЕФ61Д54240А491ДЕЕБД11ЕЕЦЦ66Ф9Д116АЕД

 Цхроме својства

Један од главних проблема са имплементацијом мрачног режима за Цхроме је почетна страница која изгледа идентично режиму без архивирања. Инжењери Цхромиум-а раде на томе и након решавања свих пријављених проблема, мрачна тема ће коначно стабилно стићи до Цхроме-а.

Популар Постс