СвифтКеи тастатура је сада доступна за Виндовс 10 рачунаре

 СвифтКеи на Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је јуче објавио ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 за све кориснике оперативног система Виндовс 10. Најновије ажурирање долази са функцијама попут апликације Ваш телефон, потпуно нове Скипе апликације.

Компанија са најновијом верзијом оперативног система Виндовс 10 коначно је представила СвифтКеи тастатуру за кориснике рачунара са оперативним системом Виндовс 10 која је недостајала дуго времена. СвифтКеи тастатура је доступна за Андроид уређаје од 2010. године, а касније је постала доступна за иОС уређаје 2014. године.Мицрософт који је купио СвифтКеи, популарну тастатуру треће стране, 2016. године избацио је редовна ажурирања за Андроид и иОС апликацију са новим функцијама и побољшањима. Апликација за тастатуру СвифтКеи на Андроид и иОС уређајима вам омогућава да прилагодите тастатуре са шареним тастерима и такође може да прикаже или сакрије границе на тастерима, секундарним знаковима и симболима.

Међутим, СвифтКеи тастатура никада није представљена корисницима Виндовс 10, што је била прилично чудна одлука пошто је Редмонд Гиант већ купио СвифтКеи 2016 .

Превлачење прста по тастатури за куцање је већ било доступно за Виндовс Пхоне 8 и Виндовс 10 Мобиле. Компанија није објавила тастатуру за своје кориснике рачунара са оперативним системом Виндовс 10 упркос томе што је успешно тестирала своју верзију Виндовс 10 на мобилном уређају.

Али јуче је Редмонд Гиант коначно представио СвифтКеи тастатуру корисницима Виндовс 10 рачунара уз доступност ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018.

СвифтКеи тастатура ради слично апликацији на иОС и Андроид уређајима, а корисници Виндовс 10 са тастатуром на додир би сада требали моћи да куцају брже од обичне тастатуре.

Нова СвифтКеи тастатура је већ доступна корисницима који су преузели најновије ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. на својим рачунарима. Обавестите нас да ли бисте користили нову СвифтКеи тастатуру на својим рачунарима у коментарима испод.

Популар Постс