Сурфаце Про 8 би могао доћи са Интел Цоре и7 1165Г7 и 32 ГБ РАМ-а

 Сурфаце Про хардвер

Још увек смо неколико месеци удаљени од Мицрософт-овог хардверског догађаја 2021. и Мицрософт не говори шта је у продавници за Сурфаце фанове следеће године. На срећу, нема мањка цурења и спекулација у вези са оним што долази са Сурфаце Про, а један украдени инжењерски узорак Про 8 је наводно процурио на интернету.

Следећи Сурфаце Про 8 би се можда могао појавити у првој половини 2021. године, а Мицрософт већ експериментише са једном варијантом Про 8 са Интел Цоре и7 1165Г7 и 32 ГБ РАМ-а.

Сада смо наишли на информације о наводним конфигурацијама Сурфаце Про 7 на еБаи-у.1 од 3  Сурфаце Про 8 прото страна  Сурфаце Про 8 фронт  Распоред тастатуре Сурфаце Про

Према снимцима екрана објављено Сурфаце Про 8 долази са верзијом оперативног система Виндовс 10 2004 (ажурирање из маја 2020.) и Мицрософт пакетом за тестирање софтвера.

Спецификације Сурфаце Про 8

На основу инжењерског узорка, ево кључних спецификација Сурфаце Про 8 су:

  1. Интел Цоре и7-1165Г7
  2. 32ГБ РАМ-а
  3. 1ТБ ССД меморија

У галерији фотографија на еБаи-у можете да зажмирите из сваког угла Сурфаце Про 8. Као што можете видети на горњим сликама, дизајн Сурфаце Про 8 је углавном непромењен и изгледа да Мицрософт не планира да донесе Сурфаце Про Кс дизајн за ову линију.

Наравно, ово је још увек инжењерски пример и не знамо да ли ове слике припадају коначној верзији Сурфаце Про-а. Мораћемо да сачекамо и видимо.

Вероватно ће основни Сурфаце Про 8 модел имати Интел Цоре и5 чип упарен са 8ГБ меморије и 128ГБ складишног простора.

Старији извештаји то сугеришу Мицрософт планира велику надоградњу дизајна за Сурфаце Про 8 , али ако су ове слике стварне, вероватно је да нећемо видети нови дизајн 2021. ако Сурфаце Про 8 заиста подигне главу следеће године.

Популар Постс