Сурфаце Лаптоп 4 се појављује на мрежи са Интел Тигер Лаке-У и АМД процесорима

 Сурфаце Лаптоп 4 цурење

Мицрософт би могао да планира да лансира Сурфаце Лаптоп 4 у априлу 2021. са Сурфаце издањем АМД процесора и Интел Тигер Лаке-У, према новим бенцхмарк листама.

Мицрософт је лансирао први Сурфаце Лаптоп са АМД-овим погоном 2020. године и долази са прилагођеним Ризен 7 ЦПУ-ом са интегрисаном Радеон РКС Вега 11 графиком. У то време, извештаји су сугерисали да Мицрософт ради са АМД-ом на више производа који ће такође покривати више генерација хардвера.

У јануару, индустријски извори су нас обавестили да Сурфаце Лаптоп следеће генерације ће користити прилагођене АМД процесоре преко свих модела. Тренутно се АМД ЦПУ-ови нуде само са варијантом од 15 инча, али ове године ће мањи модел од 13,5 инча користити и АМД и Интел ЦПУ.Сада, нови процурели тестови показују вишеструке конфигурације за Сурфаце Лаптоп 4. Ин један репер , лаптоп користи Интел Цоре и5-1135Г7 (Тигер Лаке-У) са максималном брзином од 4,40 Гхз и 8 ГБ РАМ-а.

 Сурфаце Лаптоп 4 Интел

Још једно мерило показује да ради са прилагођеним АМД процесором под називом Мицрософт Сурфаце Едитион.

 Сурфаце Лаптоп 4 АМД

Као што можете видети на горњој слици екрана, Ризен 5 3580У је наведен поред назива процесора, али смо уверени да је ово само чувар места.

Неодређени процесор би могао бити део АМД Реноир породице, али не знамо да ли Мицрософт планира да користи Ризен 5 4000 или 5000.

Иако идентитет процесора остаје непознат, изгледа да ће бити моћна машина и лако ће надмашити Сурфаце Лаптоп 3

Очекивани датум изласка Сурфаце Лаптоп 4

Не знамо тачно када гигант из Редмонда планира да лансира свој Сурфаце Лаптоп следеће генерације, али извештаји указују да ће уређај бити лансиран у априлу 2021.

Након лаптопа, очекујемо још један Сурфаце уређај од Мицрософта негде у октобру и могао би бити познат као 'Сурфаце Про 8' . за разлику од Сурфаце Про 7+ , Сурфаце Про 8 ће се испоручивати са надограђеним дизајном и интерним хардвером, укључујући нову варијанту од 32 ГБ РАМ-а.

Популар Постс