Сурфаце Го 2 пропушта тестове: колико је моћна следећа генерација?

 Сурфаце Го

Слика љубазношћу: Виред

Са Сурфаце Го 2 од 399 долара, Мицрософт је поново ушао у категорију буџетског рачунарства 2018. Сурфаце Го је одличан таблет са подршком за тастатуру и одличан је уређај за студенте и путнике, али Мицрософт мора да лансира надограђени модел ако жели свргну са трона Аппле иПад.

Очекивали смо Сурфаце Го 2 већ неко време и постоји опипљиво узбуђење за другу генерацију Мицрософт таблета. У 2019. било је извештаја да ће Мицрософт објавити нови Сурфаце Го, али нажалост, то се није остварило.Сурфаце Го је лансиран 2018. и 2020. изгледа као добра опклада за следећу итерацију. Очекује се да ће у другој половини 2020. Мицрософт лансирати Сурфаце Го следеће генерације и чини се да би уређај могао да се испоручи са још једним Интел процесором ниске класе.

3ДМаркс бенцхмарк листа сугерише да Мицрософт ради на Сурфаце Го 2 са Интеловим Цоре м3-8100И ЦПУ-ом. Постоје две варијанте уређаја Сурфаце, једна са ВиФи и друга са ЛТЕ + ВиФи. Оба Сурфаце Го 2 модела имају 8 ГБ РАМ-а и 128 ГБ ССД меморије компаније Тосхиба.

 Сурфаце Го 2 бенцхмарк

Застарели Пентиум Голд 4415И ЦПУ који се налази у Сурфаце Го-у биће замењен новијом верзијом, а Сурфаце Го 2 би такође могао да буде понуђен са Интеловим Пентиум Голд процесором ниске класе. Међутим, мерило за Пентиум Голд варијанту још није наведено на Геекбенцх-у и 3ДМарк-у.

Цоре м3-8100И мале снаге је ефикасан ЦПУ који би понудио побољшања перформанси и резервне копије батерије у односу на оригинални Сурфаце Го.

Што се тиче дизајна, Мицрософтов Сурфаце Го 2 ће задржати сребрну завршну обраду од легуре магнезијума и и даље ће долазити са дебелим оквирима на дисплеју од 10 инча (1800 к 1200 пиксела), али би могло доћи до мањих подешавања дизајна.

Очекује се да ће цене бити сличне претходној генерацији, што значи да би Мицрософт могао да прода основни модел по цени од 399 долара.

Према извештајима медија, Мицрософт ће представити Сурфаце Го 2 и Боок 3 на догађају Спринг Хардваре у Њујорку.

Популар Постс