Сурфаце Дуо је још увек на путу за лансирање ван Сједињених Држава

 Сурфаце Дуо Европа

Сурфаце Дуо је лансиран у августу и Мицрософт коначно планира да избаци Сурфаце Дуо на тржишта ван Сједињених Држава почетком следеће године.

Сурфаце Дуо је већ добио сертификате у Јапану (Азија), УК (Европа) и Канади. Међутим, Мицрософт је одлучио да одложи лансирање свог револуционарног уређаја ван Сједињених Држава до почетка 2021.

Према изворима упознатим са развојем, Сурфаце Дуо је још увек на путу за лансирање у Европи, а Мицрософт је већ у контакту са мобилним оператерима у Уједињеном Краљевству.Иако је Сурфаце Дуо добио сертификат у Јапану, остаје нејасно да ли се планира да се уређај донесе у Јапан или на друга тржишта у Азији почетком следеће године. За сада је вероватно да ће Сурфаце Дуо барем бити лансиран у Европи почетком 2021. године, а Мицрософт ће размотрити планове проширења ако производ испуни интерна очекивања.

Сурфаце Дуо је импресионирао потрошаче у Сједињеним Државама својим робусним дизајном са два екрана, шаркама и импресивним искуством у више задатака. Међутим, неки корисници су пријавили проблеме са хардвером, укључујући проблеме са шаркама и прикључком за пуњење .

Сурфаце Дуо је први Мицрософтов Андроид телефон са два екрана од 5,6 инча који се комбинују у један већи екран од 8,1 инча. Мицрософт користи ПикелСенсе Фусион екран са Цорнинг Горилла Гласс заштитом и све га држи шарка, која се сматра револуционарном шарком од 360 степени.

За разлику од Самсунг-овог прве или друге генерације Галаки Фолд-а, Сурфаце Дуо је дебео само 4,8 мм у свом расклопљеном облику и један је од најтањих мобилних уређаја на тржишту, што га чини најлепше склопивим који је технолошки гигант произвео до сада .

Када је пресавијен или у вашем џепу, Сурфаце Дуо је отприлике 9,6 мм дебљине.

Сурфаце Дуо се испоручује са Андроидом 10 и ажурирањем за Андроид 11 је такође у припреми, али није јасно када ће почети да се приказује потрошачима.

Популар Постс