Сурфаце Дуо добија надоградњу за више задатака уз ново искуство куцања

 Сурфаце Дуо софтвер

Сурфаце Дуо, чија цена почиње од 1.399 долара, користи Мицрософт-ову СвифтКеи тастатуру да омогући беспрекорно искуство куцања. Највећи проблем Сурфаце Дуо-а су софтвер и покрети за грешке, али у последњих неколико недеља, Мицрософт је направио вишеструка побољшања софтвера са редовним ажурирањима.

Прошлог месеца, Сурфаце Дуо је ажуриран на Гоогле-ову безбедносну закрпу за октобар са побољшањима перформанси. Мицрософт је такође ажурирао Мицрософт Лаунцхер да уклони временску линију и оптимизујте укупне перформансе помоћу подешавања функције групе апликација и још много тога.

Чини се да Мицрософт тестира ново ажурирање за апликацију за тастатуру СвифтКеи која ће омогућити да се тастатура подели на оба екрана са празним простором у средини.СвифтКеи тастатура долази са хаптичким повратним информацијама, што је прилично задовољавајуће. Такође добро функционише за употребу једном руком, али искуство није довољно добро када користите Сурфаце Дуо у режиму књиге.

 Сурфаце Дуо тастатура

Слика љубазношћу: Реддит

Куцање на мобилном телефону са два екрана може бити фрустрирајуће јер морате да истегнете прсте да бисте додирнули тастере. Добијање до знакова на средини тастатуре може бити фрустрирајуће, а искуство такође није угодно за кориснике са малим рукама.

На срећу, ово ново ажурирање Свифткеи-а ће вам коначно омогућити да користите оба палца, али нови распоред тастатуре тренутно ради само у режиму књиге или када отворите оба екрана.

Вреди напоменути да су подељене тастатуре попут ове већ годинама присутне на Андроид телефонима преко Гоогле-а и других произвођача тастатура трећих страна, али ово је први пут да Мицрософт-ова сопствена тастатура добија подршку за подељено куцање на хардверу са два екрана.

Чини се да се ажурирање покреће за одабране бета тестере и требало би да се појави на свим Сурфаце Дуо телефонима касније ове године.

Поред ажурирања СвифтКеи тастатуре, Верује се да Мицрософт ради на великом ажурирању софтвера Сурфаце Дуо са карактеристикама камере и значајним побољшањима перформанси, али не знамо када ће стићи.

Популар Постс