Сурфаце Дуо би коначно могао да стигне у више земаља у фебруару 2021

 Лансирање Сурфаце Дуо-а

Мицрософтов Сурфаце Дуо лансиран је прошле године у Сједињеним Државама само пошто је технолошки гигант желео да процени потражњу у земљи пре него што је представио свој први Андроид уређај на међународним тржиштима.

Крајем прошле године, Мицрософт је потврдио да је Сурфаце Дуо ће коначно изаћи ван земље почетком 2021. Према изворима упознатим са развојем, Мицрософт сада планира да лансира телефон са два екрана у другој или трећој недељи фебруара.

На основу листа производа у Мицрософт Сторе-у, Сурфаце Дуо ће слетети у Велику Британију у другој/трећој недељи фебруара 2021. Уређај ће вероватно стићи на друга кључна европска тржишта у исто време. Телефон са двоструким екраном ће наводно такође бити доступан у Канади у фебруару.На пример, листа производа у Мицрософт Сторе-у сугерише да ће телефон бити објављен 18. фебруара. Међутим, листа производа на веб локацији треће стране указује на датум објављивања у Немачкој 13. фебруара.

У Уједињеном Краљевству, БТ и ЕЕ наводно раде са Мицрософтом на договору о продаји Сурфаце Дуо-а кад год буде објављен у региону.

 Датум изласка Сурфаце Дуо Еуропе

Имајте на уму да би Сурфаце Дуо пословни пакет у Европи могао да садржи и један нови додатак – жичане слушалице.

Такође је вредно напоменути да софтверски гигант игра превише безбедно са Сурфаце Дуо и не планира да донесе телефон на више тржишта 2021.

Функције Сурфаце Дуо-а

Као што смо споменули на почетку, Сурфаце Дуо је објављен у септембру 2020. и већ је каснио у спецификацијама. Телефон са два екрана долази са Снапдрагон 855 чипсетом и стар је четири генерације 2021. Поред Снапдрагона 855, Сурфаце Дуо има сензор од 11 МП и не нуди НФЦ повезивање или бежично пуњење.

Касније ове године, Мицрософт такође планира да представи Сурфаце Дуо 2 са побољшаном камером , 5Г повезивање, НФЦ, побољшања хардвера и још много тога.

Популар Постс