Стив Балмер хвали перформансе извршног директора Мицрософта Сатие Наделе

 Мицрософт

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Стив Балмер, бивши извршни директор Мајкрософта који је остао на челу софтверског гиганта око 13 година, рекао је у новом интервјуу да је препоручио, а Бил Гејтс препоручио Сатију Наделу за позицију извршног директора. Балмер додаје да није изненађен што Надела ради одличан посао.

Он је препорука коју сам дао, рекао је Балмер недавно интервју са Блоомберговим Давидом Рубинстеином. Он је препорука коју је дао Билл Гатес. Мислио сам да је он кандидат да ме замени, због чега смо га преместили на његов последњи посао, који је водио једну од великих дивизија. И било ми је драго што је добио посао, јер је урадио одличан посао.Он је урадио добар посао репозиционирања компаније у умовима инвеститора, додао је.

Тржишна вредност Мајкрософта достигла је 800 милијарди долара овог месеца и очекује се да ће се побољшати пошто ће технолошки гигант са седиштем у Редмонду објавити своје финансијске резултате касније данас. Вероватно је да ће акције поставити нови рекорд свих времена.

Покренули смо ову ствар која се зове Азуре и Оффице 365, а мој наследник Сатиа је ту ствар подигао на веома нове висине, рекао је Балмер који је највећи Мицрософт-ов акционар. Једина промена у репозиционирању компаније заиста је настала када је Сатиа почео.

Популар Постс