Стицки Нотес 3.0 за Виндовс 10 долази са побољшаним анимацијама, тамном темом и још много тога

 Лепљиве белешке за Виндовс 10

Стицки Нотес је део Виндовс оперативног система већ годинама и постаје све бољи са сваким издањем. У основи вам омогућава да креирате и постављате белешке на екран и подсећало би вас на ствари које бисте можда желели да урадите у будућности.

За оне који нису упознати, Стицки Нотес је унапред инсталиран на свим Виндовс 10 уређајима. Можете отворити мени Старт и лоцирати лепљиве белешке на листи свих апликација. Или можете једноставно да унесете лепљиве белешке у поље за претрагу Цортана и кликнете на резултат за лепљиве белешке. Лепљиве белешке функционишу много боље на уређају са екраном осетљивим на додир који подржава Виндовс Инк Воркспаце јер можете руком да пишете белешку.

Ако немате уређај са омогућеним додиром, мораћете да користите тастатуру да бисте откуцали своје лепљиве белешке.Мицрософт ради на новој верзији своје апликације Стицки Нотес у Мицрософт Сторе-у (Виндовс Сторе) која би донела неколико нових функција, укључујући преко потребну тамну тему.

Мицрософт интерно тестира апликацију Стицки Нотес 3.0 за Виндовс 10 и ускоро ће бити објављена за инсајдере у кругу Скип Ахеад.

 Стицки Ноте нова верзија

Према Мицрософт-у, апликација ће бити ажурирана како би подржала следеће функције:

  • Пре него што је стигло сво лепо сунце, каналисали смо нашу мрачну енергију у мрачну тему.
  • Укрштање задатка је много боље него брисање! Са новом траком за форматирање на белешкама, сада можете да стилизујете белешку лакше него икада раније.
  • Толико смо гланцали апликацију да је почела да личи на сјајног понија.
  • Драстична побољшања у смислу укључивања: боља подршка за помоћне технологије, навигација наратора и висок контраст за приступачност.

Можда ћете приметити да Стицки Нотес ради много брже – то је потпуно намерно, пише Реза Јооиандех, инжењерски менаџер за Мицрософт Стицки Нотес. Такође смо побољшали изглед апликације и анимација. Ово је наш поклон свима вама који имате око за детаље.

 Тамна тема у лепљивим белешкама

У основи, то значи да би лепљиве белешке биле много боље у погледу изгледа и карактеристика.

Нова верзија Стицки Нотес-а биће објављена у Мицрософт Сторе-у и очигледно је можете бесплатно преузети на свој Виндовс 10 уређај.

Популар Постс